Egycsészetea kérdése:
Hányszor etessem egy nap a 1,5 éves kutyámat?
Figyelt kérdés
Állatorvos egyet mondott, azt is úgy, hogy minden nap kb ugyan abban az időpontban...de a kutyámnak ez biztos jó? Mikor kap enni kb 10 másodperc alatt befalja. Ti hogy vagytok vele?2019. nov. 17. 11:16
11/13 anonim válasza:
Én a kistestű kutyámnak két részre osztom a napi adagot, viszont ő nem egy zabagép. Ha ilyen probléma van, én vagy kipróbálnék valami habzsolásgátló tálat, vagy jutalomfalatként adnám oda a tápját, hogy minden falatért csinálnia kelljen valamit.
12/13 anonim válasza:
Vannak ilyen játékok kutyáknak, amiből úgy kell kibogarásznia a kaját, szerintem tök jó dolog, ha túl gyorsan eszik.
13/13 anonim válasza:
Semmi baj nincs a két részre osztott etetéssel, de ez kutyától is függ, hogy neki mi a jó. Viszont ez nem biztos, hogy megoldja a habzsolást.
Vannak ilyen játékok, amiknek a belsejébe lehet például jutalomfalatot rakni, de akár a száraz tápját is. Amíg onnan kipecázza, az idő, elszórakozik vele egy darabig, leköti. Nem muszáj innen rendelni, sok helyen van, én például kínai boltban vettem olyat, ami sötétben még világít is, a kutyám nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!