Le tudom szoktatni a kutyámat, hogy ne szaladjon sétáltatásnál mrg ne kergesse a macskákat?
Figyelt kérdés
2 éves fiú Beagle. Tegnap sokszor rászóltam, most volt elöször, hogy nagyrészt szépen sétált. Máskor úgy rohanni akar, hogy épp csak a vállam nem ficamodik meg.2019. nov. 8. 09:42
1/5 anonim válasza:
És eddig miért nem nevelted?
Kezdetektől fogva rá kellett volna szolni és nem engedni, ha ezt csináltad volna mostanra már normálisan sétálna.
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig is neveltem. Egyszer úgy rákiabáltam, hogy szerintem a környéken lakók is megijedtek. Csak mintha ez nem hatott volna rá. Sokszor visszahúzom egy lendülettel, mint a kutyasuliban is mutatták.
Lehet tesóm lazán sétáltatja. Finoman szól rá, nem húzza vissza, nem szigorú vele.
Arról legalább leszoktattam, hogy ne szaladjon ki a kapun.
2019. nov. 8. 09:55
3/5 anonim válasza:
Ha a tesód engedi neki akkor sose fogja megtanulni. Kutyát csak következetesen lehet nevelni, az úgy semmit nem ér, hogy egyszer lehet egyszer nem, mert így nem érti mi van.
4/5 anonim válasza:
Persze, hogy le lehet szoktatni. Követlezetes, jó neveléssel.
5/5 anonim válasza:
Ez egy folyamat, nem úgy van, hogy rászólsz és ripsz-ropsz szépen sétál. Lehet, hogy egy sétán 30-szor is rá lell szólnod kezdetben, de következetesen ki kell tartani, sokat jutalmazni es ra fog jonni, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!