Mivel etessem a kutyámat?
Milyen tápot kap most?
Vannak olyan gyógytápok/konzervek amik könnyebben emészthetőek, gyomorkímélőek.
Egyéb természetes megoldás a sok gyomorsavra: reszelt kígyóuborka/cukkini
Nagyon szép kort megél!
Szerintem itt nem is a kajával van a baj - mindez a korából adódik. Állatorvossal konzultálj. A mi kutyink tavaly halt meg 14 évesen, az utolsó 2 évében már kapott napi egyszer az esti étkébe keverve vitamint, minden-egyes-nap. És (többnyire) elmúlt a hasmenése.
Doki annyit mond, egyféle tápot adjak és semmi mást, ha nem eszi meg majd megeszi. De akkor hányik, csuklik. Majd megeszi és akkor nem fog.
De én nem akarok ilyen szigorú lenni vele.
Máriatövis kapszulát és zöldkagyló kapszulát adok neki mindennap egy apró falat májkrémbe + lenmagolajat a tápra.
Vitamint nem ajánlotta a doki a jó minőségű táp mellé.
A brit care ugyan prémium táp, de nem minden kutyának válik be. (az én kutyámnak a BC bárány+rizs táp zöld színű hasmenést és hányást okozott.)
Amit ajánlanék:
Szuperprémium, félnedves táp: Platinum Ibériai sertés+Zöldség vagy Platinum Marha+Burgonya - ezek a könnyen emészthetőek.
Illetve a gyógytápok/konzervek:
Royal Canin, Hill's, és itt van még egy csomó: [link]
Akkor vegyek Wolf of Wilderness Soft tápot 5x1 kg csomagban, mert azt egyfélét is megenné vagy vegyek 3 fajta Brit Care-t 3 kilós csomagokban?
De csak ha a tápváltós gondok nem érvényesek egyazon márkán belül az ízek váltogatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!