Mivel etessem a kutyámat?
Pitbull golden retriever keverék 27 kg kan kutyámat jelenleg brit premiummal etetem de ugy látom hogy elég vékony pedig az adagjának megfelelő tápot adok neki.
Nem egy habzsolós kutya nagyon lassan eszik alaposan megrágja az ételt.
Mindig megeszi az adagját de felülről nagyon vékonynak tűnik...
Tápot váltanék.
Milyen tápot ajánltok ami max 1200 ft/kg és azért meg is éri tehat van benne rendesen hús és nem pedig gabonával van telenyomva.
Lehetőleg ne csirkés legyen mert azoktól rágja a lábát és vörös lesz a bőre tehát allergiás rá
Nem kell,hogy kövér legyen,a kutya sportos állat.Tapintható,kissé látható borda már nem sovány főleg ha sokkal inkább bull típusúra hajaz.:D
Ha nem látod (kivétel ez alól persze ha hosszú szőrű..) és főleg nem érzed a bordákat túlsúlyosnak számít a kutya.
Egyébként Wolf of wilderness,real nature wilderness ott körül van.Én ezekkel etettem.
A leírtak alapján egészséges súlyúnak tűnik, de kép alapján könnyebb lenne megmondani.
Ha szálkás, izmosabb testalkatot szeretnél neki, akkor ajánlom a Barf táplálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!