Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A romák többsége miért nem...

A romák többsége miért nem képes megnevelni a kutyákat?

Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani, de szembetűnő, hogy a romáknak mindig 2 kutyájuk van egyszerre, és mindig "harci kutyák" és a kutyák minden esetben labilisak, neveletlenek, és támadólag lépnek fel a többi kutya ellen. Az is feltűnt, hogy a gazdáik semmit nem fegyelmezik őket, hanem még élvezik is, hogy hú mekkora vadállatok a kutyáik. A romáknál a neveletlen, agresszív "harci kutyák" státusz szimbólumok? Erre büszkék, vagy micsoda?
2022. szept. 2. 08:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
27%
Te meg rasszista vagy kérdező:)
2022. szept. 2. 12:21
 22/29 A kérdező kommentje:
Miért vagyok rasszista? Mert te azt mondod? Vagy mert eddig kivétel nélkül az összes cigány kutyással azt tapasztaltam/tapasztaljuk amit? A tények neked rasszizmus. Oké.
2022. szept. 2. 12:33
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak wikipedia, de hatha eljut az agyadig

A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külső vagy belső tulajdonságait kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.

2022. szept. 2. 12:37
 24/29 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt! A romák akiknek kutyájuk van, nem nevelik meg a kutyájukat, harcoltatják is őket. Nem értem ezen a tényen mi a rasszuzmus? Ez tény. De ha azt mondom egy négerre hogy barna a bőre, akkor szerinted sem tény, hanem rasszizmus. Jól van...
2022. szept. 2. 12:40
 25/29 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem feltételezem azt amit, hanem tapasztaltam. Úgyhogy hagyd ezt a rasszizmus demagóg szöveget.
2022. szept. 2. 12:41
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Tapasztaltad ? Gratulalok h az osszes cigannyal talalkoztal! Legalabb megmondanad h ja az vagyok nem erdekel

En kiszalltam ebbol a beszelgetesbol, nagyon szomoru eleted lehet

2022. szept. 2. 13:10
 27/29 anonim ***** válasza:
35%
Ne nagyon törődj azzal hogy le vagy "pontozva", sok elme roggyant van itt aki többször regisztrált hogy le szavazzon másokat vagy a saját hülyeségét szavazza pozitív irányba.
2022. szept. 2. 13:22
 28/29 anonim ***** válasza:
87%

Eddig úgy volt h a cigány fél a kutyáktól nem?

Ez nem csak rájuk jellemző.

Vizsgához kötném a kutyatarzást amúgy is.

2022. szept. 2. 14:14
 29/29 A kérdező kommentje:
Igen, én is vizsgához kötném a kutyatartást!
2022. szept. 2. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!