Szerintem van, legalábbis én láttam olyan német juhászkutyát, akinek a gazdájának az előző kutyája is német juhász volt, nagyon jó nevelést, figyelmét, kiképzést kapott, tehát monhatni jó kezekben lett olyan hülye f
2020. nov. 3. 12:09
2/18 anonim válasza:
Teljesen kezelhetetlen volt, a lépcsőházban megugatta a szomszédokat, rángatta a gazdáját, még nyolc évesen is útgy viselkedett, mint egy öt hónapos kölyök kutya.
2020. nov. 3. 12:12
3/18 anonim válasza:
Szerintem csak a gyogyós kutya nevelhetetlen … minden mas esetben ha problema van a kutyával az a gazdi hibaja es nem a kutya nevelhetetlen.
2020. nov. 3. 12:15
4/18 anonim válasza:
Ugy jartam kutyasuliba mint ha mondjuk nem is en fizettem volna erte, egyik suli jott a masik utan. Persze mindenhol tanultunk valamicsket, de valos tudas csak a 4. iskolában jott velunk szembe.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem szabad feladni … egyik kutya sem remenytelen, csak meg kell talalni a megfelelo helyet hozza.
5-os … ez a Luna nem nevelhetetlen volt, hanem ideggyenge.
2020. nov. 3. 12:30
7/18 anonim válasza:
Az ideggyenge kutya nevelhetetlen, de ez nem fajtafüggő. Lehet ilyen Yorkieban, németjuhászban, stb. Nekünk egy ír szetterünk volt ilyen. Akárhogy neveltük, hordtuk kutyaiskolába, semmi sem használt. A kiképző szólt a szüleimnek egyszer, hogy a kutyával nem stimmel valami, én akkor voltam 9 éves. Meg is támadott, bekattant a semmiből. Apám is elpaterolta a háztól azután.
5-ös, szegény kutya tekintetén látszott hogy nem százas :( Pedig milyen gyönyörű volt.
2020. nov. 3. 13:06
8/18 anonim válasza:
Egyed szinten van.
2020. nov. 3. 13:15
9/18 anonim válasza:
Kutyáknál is előfordulnak gyengébb képességek, szellemi fogyatékosság, idegrendszeri problémák - ezek a példányok nem, vagy csak korlátozott mértékben nevelhetők, a baj súlyosságától, természetétől függően.
2020. nov. 3. 13:15
10/18 anonim válasza:
6-os, azért volt nevelhetetlen, mert ideggyenge volt, pedig az eredeti gazdái tenyésztőtől vásárolták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!