Játek közben a kutyám felvonyított, azóta biceg?
Jatszottunk a kutyammal, futkaroztunk, futas kozben vonyito hangot adott ki, aztan elszaladt sirva fajo labbal, meg tudtam fogni, de azota santit, ha all a hatso labat felemeli, nem terheli.
Felugrott az agyra akkor is adott ki hangot, szoval fajt neki biztosan. Delelott tortent, gondoltam hatha jobb lesz ha pihen de meg mindig ugyanaz a helyzet, szomoru, csak fekszik. Voltunk lent vele de nem vegezte el a dolgait, ha ranehezedik a labara, olyan mintha megijedne , elakar szaladni.
Holnap mindenkepp elviszem orvoshoz, ha nem javul.
Valakivel tortent mar hasonlo?
Bakker. Délelőtt történt. Ha tudod hogy 6ig van doki, akkor még ha reméled is a csodát hogy elmúlik, legkésőbb 4kor felpakolod a kutyát és irány a doki. Vagy amikor indulni kell hogy 6ig odaérj... Ez miért nem alap egy gazdinál? Sose fogom megérteni. 🤦♀️
Fájdalma van bakker, attól mert nem vonyít ész nélkül, fáj neki. Ha szereted nem hagyod szenvedni, nem?
Most már mind1, szegény éjjel is így marad.
13: itt nincs besetalosdi, akkor mesz amikor idopont van. Mara idopont sem volt.
Egyebkent elhoztam surgossegire , most van bent, vizsgaljak mar.
A lehető legjobb kimenetelt kívánom !
Légy szíves, jelezd, hogy mi lett a diagnózis.
Amit megtudtam most: kicsit nagyobb a hőmérséklete(39,4) 38-39 a normal, térde amelyik lábára sántít kicsit melegebb a normálnál, 5 ös skálán 4 es erősségű a sántítás így mérték, nem nagyon helyez ra bármilyen nyomást, kaptam fájdalomcsillapítót, ortopédia a következő lépés, röntgen, ott tudunk tovább gondolkodni.
Addig semmi játék, futkározás, csak pisi-kaki es pihenes.
Fura a láz a lába miatt. Nem igazán jellemző.
Gyors gyógyulást kívánok nektek !
Update: Ortopedia vizsgalat tegnap megtortent, a terdenel az inszalagokat tarto porc(?) elcsuszott a helyerol ami fel-le csuszkal, ezert tud neha jarni neha nem.
Ma mutottek,6-10 het gyogyulasi ido.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!