Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Játek közben a kutyám felvonyí...

Játek közben a kutyám felvonyított, azóta biceg?

Figyelt kérdés

Jatszottunk a kutyammal, futkaroztunk, futas kozben vonyito hangot adott ki, aztan elszaladt sirva fajo labbal, meg tudtam fogni, de azota santit, ha all a hatso labat felemeli, nem terheli.

Felugrott az agyra akkor is adott ki hangot, szoval fajt neki biztosan. Delelott tortent, gondoltam hatha jobb lesz ha pihen de meg mindig ugyanaz a helyzet, szomoru, csak fekszik. Voltunk lent vele de nem vegezte el a dolgait, ha ranehezedik a labara, olyan mintha megijedne , elakar szaladni.

Holnap mindenkepp elviszem orvoshoz, ha nem javul.

Valakivel tortent mar hasonlo?

2022. aug. 30. 17:08
1 2 3
 1/21 Maya Bunnyheart ***** válasza:
93%

Mindenképpen lássa állatorvos! A legjobb lenne ha még ma

Mert ez lehet: rándulás, húzódás, zúzódás, de akár (részleges) szalagszakadás is vagy patellaficam

2022. aug. 30. 17:18
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
A talpát (tappancsát) hagyja megnézni? Hátha "csak" belefúródott valami, amit esetleg te is ki tudsz szedni. (És tudnád fertőtleníteni is..) Persze lehet más oka, de ezzel kezdeném.
2022. aug. 30. 17:24
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Mit mondott az állatorvos?
2022. aug. 30. 17:25
 4/21 A kérdező kommentje:

Megnéztem a tappancsat, vegignyomkodtam szepen a labat, hol erzekeny, vagy milyen reakciot mutat, de semmi.

Hagyja, hogy nezzem, nem ad ki hangot sehol.

2022. aug. 30. 17:27
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
Ez sajnos szalagszakadásnak "hangzik", azonnal vidd orvoshoz!
2022. aug. 30. 17:28
 6/21 A kérdező kommentje:

Sajna ahol lakom csak 6 ig van allatorvos. Surgossegire tudok menni. Mindenkepp ma elkellene vinnem ugye?

Attol tartok nem sima huzodas, akkor nem viselkedne igy szerintem.

2022. aug. 30. 17:37
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz?
2022. aug. 30. 17:43
 8/21 A kérdező kommentje:
Svájcban egy kis faluban.
2022. aug. 30. 17:46
 9/21 A kérdező kommentje:
Vegigpuhatoltam megint a labat, a “könyök” résznél , nem tudom, hogy hivjak, ha megnyomom neki akkor odateszi a fejét, hangot nem ad ki, nem is kap oda, de valoszinuleg ott van a gond, a szalagokat is megfogdostam, ott semmi reakcio nem volt.
2022. aug. 30. 17:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Te sosem fogod tudni úgy megnyomogatni, mozgatni a kutyát, mint egy orvos. Ha a könyöknél jelzett, lehet szalagszakadás is. Ha kistestű, patella gond is lehet akár. Hagyd békén és holnap vidd orvoshoz.

Nem lesz nagyobb baja, ha holnapig vársz.

2022. aug. 30. 18:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!