Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik este fél 8-8 körül...

Akik este fél 8-8 körül sétálnak a kutyával, azok még egyszer lemennek vele éjszaka?

Figyelt kérdés

Természetesem társaházban élőkre gondolok.

Szoktam látni, hogy ilyen fél 8 tájban sétálnak lenn a kutyákkal, nem is kevesen. És mindig eszembe jut, hogy vajon ők még lejönnek egyszer? Nekem is van kutyám, munka után délután 5-kor sétalok vele, majd utána este húzom ameddig tudod, általában 11 és éjfél között megyek le vele. Persze megtehetném, hogy 8-9 -kor megyek le, de annak mi értelme lenne? Csak szenvedne reggel 7-ig mert többet kellene kibírnia, mint mondjuk éjféltől.

2022. aug. 28. 21:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
10-es: nem vagy eltévedve, de nem mindenkinek ugyanaz a napirendje. :)
2022. aug. 29. 10:06
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Oksa😁 10es vagyok
2022. aug. 29. 10:07
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha délelőtt megyek, akkor reggel 4-kor viszem, anyum délelőtt fél 10-kor, én munka után 3-kor, este 9-kor.

Ha délután akkor reggel 6-kor, délelőtt fél 12-kor, anyum délután 5-kor és én este 10-kor.

Kb 5 óránként van kihordva.

Általában az utolsó séta a nagyséta.

Szabadnapokon reggel 6-kor is megyek vele egy nagyot és este is.

2022. aug. 29. 11:47
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Az este 10 inkább fél 11 szokott lenni.
2022. aug. 29. 11:49
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
A nagyséta másfél órás, a többi fél órás.
2022. aug. 29. 11:51
 16/28 anonim ***** válasza:
87%
Az én kutyám nem igényli, az esti séta után már pihen, alszik reggelig. Ha nincs még este 9 után is 30+°C, akkor az esti sétákat amúgy is hosszabbra tervezem
2022. aug. 29. 12:42
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

Igen, én is úgy gondoltam, hogy nem jó a kutyának, ha 8 óránál több telik el 2 pisi között, aztán lett egy kutyám, aki nem így gondolja. :D Mindenre ami szent megesküszöm, hogy nem mindig pisil az utolsó sétánál! :D Míg friss volt az eb nálunk (menhelyi), előfordult, hogy fél órán át kóboroltunk vele körbe-körbe éjjel, untuk mindketten (mármint az ember és a kutya is), reggel már fél7kor lestük, hogy úristen nem pisilt-e be, de 8-kor úgy kellett ébresztgetni. Iszik napközben többször, séta előtt és után mindig, nyáron láthatóan többet napközben is, és séta közben is itatjuk, pisil is többször amikor lemegyünk.

Hamar megtanulta, hogy mire való az esti séta, és ha kell neki, akkor nagyon hamar (max. pár perc után) pisil. Van, hogy szinte azonnal indul utána haza, van, hogy körbeszaglászik még 10-15 percet. Eleinte sokszor, de néha még most is kipróbálom, hogy amikor nem pisil, megyek vele egy újabb kört (lakótelepi ovi mellett lakunk), de a megfelelő sarkon ilyenkor határozottan hazafelé veszi az irányt. :-)

Közepes testű, 25 kg-os, azt el tudom képzelni, hogy kisebb kutya nem bírja ennyi ideig tartani.

2022. aug. 29. 15:50
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
"En azt nem hiszem el, hogy ha leviszed szerencsetlen joszagot meg este keson, akkor nem fog pisilni." - Ezt beszéld meg azokkal a kutyákkal, akik másképp gondolják, nem a te hited szerint.
2022. aug. 29. 16:11
 19/28 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is mentett van és a súlycsoportot leszámítva ugyanígy viselkedik az én kutyám is. Most mit erőltessem? Állatorvos szerint meg egészséges. Ja, és az enyém ráadásul utálja a nagyobb esőket, és van, hogy hiába viszem ki esőben (nem magától, szó szerint ölbe veszem és kiviszem, mert magától az ajtón sem menne ki olyankor), nem hajlandó elvégezni a dolgát. Volt, hogy eljutottunk az első fáig, örültem, hogy na, megmozdul a kutya, lesz valami, áh, hátra arcot csinált és szaladt be, se pisi, se kaki. És még akkor sem pisilt be.
2022. aug. 29. 16:16
 20/28 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek!
2022. aug. 29. 16:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!