Elaltathatják a pitbullomat, ha valaki rám hívja a rendőrséget, ha póráz nélkül viszem emberek közé?
Nem a pitbullokkal van a probléma, hanem a gazdáikkal.
(Bocsánat a kevés számú felelősségteljes és normális pitbull-gazdától!)
Egyébként ilyenért ki se jön a rendőrség. Most valaki felhívja a rendőröket, azzal, hogy póráz nélkül van egy kutya?! :D Szerinted?
Az más kérdés, ha kutyád pl. veszélyessé van nyilvánítva, rátámad valakire, akár másik kutyára, de akkor elősorban nem a póráz hiánya lesz a legnagyobb gond.
Nem ismerem a kutyád, így ezt te tudod megítélni.
Itt a környéken van egy pitbull, aki póráz nélkül van, a gazdája labdázik vele. Elmegyek mellette a kutyámmal még csak oda se néz. Nem bünteték meg, illetve nem is hívtak ki rendőrt, hogy valaki labdázik a kutyájával és nincs a kutyán póráz.
13. voltam.
Szerintem nem kéne feszegetni a határokat.
Ezért nem fogják elaltatni.
Én is szabályt szegve elengedem a kutyáimat parkokban ahol csak pórázon lehet,de ha jönnek emberek,kutyások,futók szembe megkötöm. Jobb a békesség és emberek közt legyenek pórázon a kutyák.
Magadat is megkíméled a beszólásoktól,meg azért sokan félnek a kutyáktól..
Nem altathatjak el.
De csak automentes reszen vidd ugy,ne veszelyeztesd az egeszseget,h elutik szegenyt.
Imadom a pitbullokat. Szepek es okosak. Nekunk is van.
Harapás esetén sem altatnak, max ha a gazda kéri.
Menhelyen is akad harapós kutya, meg harapás, mégsem altattak még el egyet sem, de még veszélyesnek sem lettek nyílvánítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!