Elaltathatják a pitbullomat, ha valaki rám hívja a rendőrséget, ha póráz nélkül viszem emberek közé?
Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 19:19
1/25 anonim válasza:
Nem, altatni csak veszélyes emberre támadó kutyát szoktak. Ha nem támad meg senkit, akkor csak pénz bírságot kaphatsz.
2/25 anonim válasza:
De nem értem. Miért vinnéd póráz nélkül? Egyáltalán miért kockáztatnál bármit is?
Természetesen ezért nem altatják el. Ha megharap valakit,vagy megtámad/öl egy másik kutyát,akkor viszont igen.
De ez bármilyen más fajtára is igaz.
4/25 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd?
2022. jún. 6. 19:35
5/25 anonim válasza:
Hát szerintem arra gondolt hogy egy nagy veszélyes kutyafajtát félvállról veszel és viszed emberek közé szájkosár,póráz nélkül és most aggódsz hogy mi lesz eső után köpönyeg.
6/25 anonim válasza:
Még ha egy másik kutyát nyír csak ki, akkor is nagyon keményen megütheted a bokád, öreg.
7/25 anonim válasza:
Csak akkor altathatják el, ha megharap valakit, vagy megöl egy másik kutyát, és rendőrségre is viszik az ügyet. Ez elég ritka, főleg első alkalommal. De egy jó kis pénzbüntit kaphatsz, és jogosan. Akkor is ha végtelenül szelíd a kutya, ösztönei vannak, ha más nem, kifuthat egy másik állat miatt az útra, ami a kutyádnak sem szerencsés.
8/25 anonim válasza:
miért is barom kérdés? HA megharao valakit simén elaltathatják.. Én nem kockáztatnék.
10/25 anonim válasza:
Ha tudod, hogy nem szabad, és embereket gyerekeket támadhat meg a kutyád, akkor miért nem barom ez a kérdés? Vagy ki vagy te? Valami fontod f@szkal@p?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!