Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért választanak sokan...

Miért választanak sokan keverék kutyát?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy keveréket ingyen lehet beszerezni de csak emiatt?

2022. jún. 5. 11:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 anonim ***** válasza:
87%

Emberek! Ha már témánál vagyunk, feltennék én is egy kérdést.

Van a Harzer Fuchs, amit terelőkutyának használtak.

Mivel sem az fci sem a vdh nem ismeri el, akkor ez keveréknek számít? Így pedig keverékként alkalmas volt munkakutyának? (Persze mára már csak házikedvenc lett, de ez más kérdés)

2022. jún. 7. 09:52
 102/123 anonim ***** válasza:
88%

86, hát ezzel a hozzászólással feldobtad a napom, köszi! 😂😂

Gyakorlatilag szépen kifejtetted hogy telibe talált a farokhosszabbítós dolog. És akkor már az is teljesen érthető, hogy honnan ez a mérhetetlen frusztráció.

Nahát.

Fedezőkan.

2022. jún. 7. 10:07
 103/123 anonim ***** válasza:
90%
103. Végül is minden farkastól eltérő kutya már keveréknek számít, csak úgy vannak szelektálva, hogy az adott célnak megfelelően bizonyos tulajdonságok előtérbe kerülhessenek. Mások pedig háttérbe szoruljanak
2022. jún. 7. 10:34
 104/123 anonim ***** válasza:
5%

104: 1: nincs farkam, ebből indulunk.

2: az, hogy te képtelen vagy a jatszótéri keverékeden túllátni, és számodra egy felfoghatatlan világ egy elismert, értékes fedezőkan létezése, az a te bajod.

Ha feldobta a napodat az, hogy ide fröcsögsz, akkor jó. Örülök neki. :)

2022. jún. 7. 11:51
 105/123 anonim ***** válasza:
91%

Frusztrinkát kérdezném, miért pontozta le a harzer fuchsra vonatkozó kérdésem?

Bepállott az ülepe, és a piroson vezeti le?

2022. jún. 7. 12:06
 106/123 anonim ***** válasza:
92%
Egyik szomszédomnak van két fajtatiszta kan kutyája, akikkel kiállításokra is jár, most nyert valami díjat is Herenden, de nincs ilyen elitista felfogása.
2022. jún. 7. 12:07
 107/123 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbb fajtatiszta-gazdinak nincs ilyen gusztustalan felfogása. Csak ugye itt is vannak ilyen seggfejek akik sztereotípiákat ültetnek az emberek fejébe és ezzel lejáratják az összeset, a többséget aki normális.

Én egy olyan dunamenti városban élek, ahol kilométereken keresztül húzódik a Dunapart, az egész futtatónak van nyilvánítva, de nincsenek kerítések. Ott jó sok kutyás összejön nap mint nap, vannak fajtatiszták és keverékek. A fajtatiszták gazdái abszolút nem nézik le a keverékeket, kutya-kutya, származzon bárhonnan is. Ha egy évben egyszer odatéved egy ilyen elitista barom, azt nagyon hamar ki is utálja onnan a közösség.

A legtöbb fajtatiszta gazdájának nincs orgazmusa ha a törzskönyvre gondol, gyakorlatilag akkor látták amikor megkapták a kutyához. Bekerült a szekrénybe és ennyi, nem veszik elő, nem matyiznak rá. Így is lehet.

2022. jún. 7. 12:38
 108/123 anonim ***** válasza:
88%

#87, 95, 98! Hogy a viharba ne lehetne full profi egy keverék speckó feladatokra?

Keverékek keveréke az ebem, hogy tán már a szülők fajtája is meghatározhatatlan.

Olyan rátermett rohamjelző kutya, hogy attól ügyesebbet talán a képzettek között se

sokat lelnél. Magabiztosabbá tesz a hétköznapjaimban, tervezhetőbbé teszi, amit illő

nem elkapkodni, türelemre tanít, igazodik az aktuális e.ü állapotomhoz, kivisz a 4 fal közül, ha ő (nem én!) úgy ítéli meg, hogy megengedhetem magamnak a hosszabb szabadtéri programokat, segítséget hoz, ha az szükséges, tényleg "csak" 2 + szülinapomat köszönhetem neki. Néhány ú.n. ember-társam elbújhat mellette, ha arról van szó, kire számíthatok, ha túl híg a szr a palacsintában.

És ha a tény végre elgondolkodtat, életképes következtetéseket is képes vagy levonni:

bármiféle kiképzés nélkül teszi, amit tesz, pedig attól keverékebb már nem is lehetne, mint amennyire az.

Semmit nem értesz, ugye? Hogy ez engem miért nem lep meg...

A fekete lyuk is atomvillanás melletted!

2022. jún. 7. 13:06
 109/123 anonim ***** válasza:
0%
110. Van egy olyan mondás, hogy a kivétel erősíti a szabályt.
2022. jún. 7. 13:28
 110/123 anonim ***** válasza:
91%
Át kell gondolni a szabályt, mert elég sok kivétel van, ami már nem erősíti, hanem gyengíti a szabályt. :-D
2022. jún. 7. 13:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!