Fekete szuka kutyának lila vagy piros színű hámot választanátok?
Figyelt kérdés
Kistestű, van egy nagyobb fehér folt a mellkasán és fehér az egyik mancsa :) lila alatt sötétlilát értek2021. máj. 29. 21:50
1/9 anonim válasza:
Az én fekete kandúromon - ok, nem kutya - a piros bolhairtó nyakörv nagyon jól mutat :)
2/9 anonim válasza:
Enyém csupa fekete és van neki piros is meg lila is. Mindkettő jól áll neki.
3/9 anonim válasza:
A fekete kutyának minden szín jól áll (kivéve a fekete).
Az mutat jól ami elüt a saját színétől, pl barna kutyának barna póráz nem néz ki jól.
Tehát a piros és lila is jó, bár szerintem a lila klünlegesebb, piros pórázat/nyakörvet kb naponta látok.
4/9 anonim válasza:
Nekem fekete lánycicának van lila hámja, nagyon jól áll neki.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Van másik 2 kutyánk is, az övék fekete és barna színű, ha ez számít. Testvérem kutyájának pedig rózsaszín szettje van :D
Én is azért húzok kicsit a lila felé, mert fekete kutyákon szinte mindig piros (vagy kék) hámot látok.
2021. máj. 30. 15:53
9/9 Katona Dius válasza:
Szerintem a feketéhez jobban megy a piros. Igaz, hogy emiatt gyakoribb párosítás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!