Miért pisil úgy a szuka kutyám, mintha kan lenne?
Figyelt kérdés
Egy fél éves fajtatiszta tacskó kutyusom van, egyedüli a háznál. Nem ő az első szuka kutyám,viszont ő az egyetlen aki úgy ürít mint egy kan. Láttam már itt több ilyen kérdést is de álltalában a válaszok azok voltak, hogy eltanulta a kanoktól és ugye nálam ez nem opció. Kíváncsi lennék a miértjére. Köszönöm a kultúrált válaszokat előre is!2021. máj. 8. 11:41
1/12 anonim válasza:
Mindenhol így pisil, vagy csak idegen helyen (parkban, utcán...)?
Az enyém is szokott felemelt lábbal pisilne, de csak sétáknál, mert magasabban akar jelölni a többi kutyánál és mivel ő kisebb testű így jutattja feljebb, (pedig még ivartalanítva is van).
2/12 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen kutyánk...
Azt a választ kaptuk rá az orvostól, hogy ennyire domináns.
4/12 anonim válasza:
Igy van, jelölni próbál.
Az en szukam (ivartalanitott) is neha igy pisilt, nala benne volt a pakliban az is, hogy tanult viselkedes, mert 3 kan kutyaval nott fel, elotte ilyet meg nem tapasztaltam.
5/12 anonim válasza:
2-est annyival egészíteném ki, hogy az én domináns, jelölős szukám is így pisil általában.
6/12 anonim válasza:
Én már több domináns szukánál láttam ezt. A sajátom is csinálja :)
7/12 anonim válasza:
5 db 100 % os választ sikerült lerontani gyorsan kölcsön kenyét visszajár bibibibib
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2021. máj. 9. 00:16
9/12 A kérdező kommentje:
#1 mindenhol így pisil,bár nem nagyon visszük utcára,mert hatalmas udvarunk van szerencsére.
2021. máj. 9. 00:18
10/12 anonim válasza:
Azért új ingerekre a kutyának is szüksége lenne... Gondolom te sem lennél boldog, ha egész életedet egy helyen élnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!