A puli szuka kutyám miért csinál úgy mintha kan lenne és du. Ja a lábamat?
Mert a rangsorban Téged nem tekint maga fölött állónak.
A párzómozdulat ösztönösen benne van a szukákban is, nem csak a kan kutyákban. Ők így fejezik ki egymás között az alá-, fölé rendeltséget.
Ne engedd neki, hogy ezt csinálja, szólj rá határozottan és told el magadtól.
Ezt a videót pedig nézd meg, szinte ugyanaz a szitu:
Teljesen kizártnak tartom, hogy azért csinálná. Tudja, hogy én vagyok a főnök. Nem szoktam bántani, de elég ránéznem és behúzza fülét farkát.
Inkább arra gondoltam, hogy maszturbál. Annyira liheg közben meg olyan mintha élvezkedne.
Ha nem én lennék a vezető, akkor szerintem nem hajtana végre általam adott parancsokat sem.
Kisebb testű kutyáknál a plüss játék meghágása is azt jelenti, hogy felette áll egy tárgynak?
Nem lehet, hogy egyszerűen jól esik neki?
Látszik rajta, hogy élvezi. Szinte nyög közben.
A plüss hágása is azt jelenti, hogy felette áll, de inkább azt, hogy az övé.
A magyar terelőkutyák nagyon okos, rafkós kutyák, nehéz valójában föléjük kerekedni.
Az, hogy teljesíti a kiadott parancsokat, nem jelenti azt, hogy fölötte vagy, mert a legtöbb puli-mudi-pumi valóságos stréber.
Az pedig, hogy tart tőled, szintén nem jelent semmit, mert akkor se tart alkalmasnak és pont.
Ráadásul, a kutyák nagyon dinamikusan tudnak a viszonyok között. Ezért vannak olyan esetek, hogy a kutya a lakásban egy angyal, a szabadban meg egy akarnok.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Természetesen nem hiszek benne.
A nők sem azért lovagolnak a párnán mert dominánsak akarnak lenni, hanem mert élvezik.
Ez egy durva példa volt.
Kedves kérdező!
Mi a búbánatos francnak kérdezel, ha a válaszokat élből elutasítod? A kutyák nem maszturbálnak. Párzási hajlamuk a szukáknak akkor van, ha tüzelnek, a tied nyilván nem. A meghágás, legyen az nőstény, vagy kan, a gazdával szemben az egyik legnagyobb "pofátlansagá", egyértelműen a dominencia jele. A párnák, plüssök stb. hágása szintén. Nem a párnával, hanem veled szemben.
két dolgot jelenthet de szorosan összefüggenek.
mindenki felé dominacia aki ott tartózkodik (de leginkább feléd)
vagy annyira fruszrált a kutya hogy csak így tudja levezetni.. (de akkor meg tárgyon szokták csinálni, de akkor is dominancia mindenki felé)
A kutyák állatok, nem szexelnek élvezetből... csak akkor ha valamit ki akarnak fejezni vele vagy akkor ha szaporodni szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!