Keverék vagy a fajtatiszta kutyát választanátok?
Kizárólag keveréket!
Erősebbek,mint fajtiszta társaik!
Anyagi szempontból a keverék a legjobb választás. Akkor is a keverékre szavazok, ha tudod, a szülők fajtáját, mert sokszor előfordul, hogy azt mondják, kis testű lesz, aztán meg azt veszed észre, hogy akkora mint egy bernáthegyi, vagy fordítva. (am nekem is keverék van, tacsi+spániel, de nagyon édes, és tuti nem lesz nagy kutya ha felnő)
A fajtiszta annyiban "jobb", hogy tudod nagyjából, h mire számíts vele kapcsolatban. Pl vadászkutya, harcikutya e stb, tudod, hogy mik a fajtakutyák meg úgy összességlben sok leírás van egy egy kutyafajtáról, és azok alapján "könnyebb" nevelni, etetni (hogy miből mennyit kapjon) stb.
De sztem olyan kutyust válasszon mindenki, aki elsőre megtetszett neki, függetlenül attól, hogy fajtatiszta vagy keverék! :):)
Nekem keverékem van és csak az is lesz. Csak kiváncsi vagyok hogy ti mit választanátok.
Várom még a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!