Ha kaphatnátok ingyen egy fajtiszta vagy egy keverék kutyát (macskákra is érvényes), melyiket választanátok? És miért? Eladni nem lehetne. A fajtát ti választjátok meg, kutya és macska esetében is.
Fajtatiszta, nem faj. Minden kutya fajtiszta, a keverék is, mert az apja nem macska. :)
Egyébként helyzettől függ. Szapistól nem kéne kölyök ingyen se, egy rendes tenyészetből "selejt" kölyök talán igen, attól függően, hogy miért veszik ki a tenyésztésből. Nyilván egy súlyosan beteg kutyát/macskát nem szeretnék, mert nincs olyan hátterem, hogy mindent megadjak neki.
Már van elég kutyám, macskára meg nagyon nem vagyok berendezkedve, de egy sportoló szülőktől származó törpe vagy közép uszkárt, esetleg egy sheltiet nem utasítanék vissza. :)
Azért, mert szeretek agilityzni és ezekkel a fajtákkal szinte biztos, hogy lehetne is eredményesen, ha én is beleraknám a megfelelő mennyiségű munkát. +kis fogyasztásúak.
Én már régóta szeretnék egy kutyust. Talán most nyáron meg is kapom. De az nem ingyen lesz sajnos. Egy sportos fajtát szeretnék,ami nagy, nem olyan tömzsi, szeret futni és sétálni, fajtiszta, szuka, okos, könnyen tanuló. Ahogy ezeket néztem, rájöttem hogy egy dobermann tökéletes lenne.
Szóval, ha ingyen kaphat én egy kutyust az csak egy dobermann lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!