Gyermekek mellé (idegen gyermekek is) milyen olyan fajtákat ajánlotok, melyek azért ha nagyon szükséges lenne (ne legyen) védenék is a saját családjukat? Nem kell a két kutyusnak kőkeménynek lennie, de ha kell, számíthassunk rájuk!
Alabai! (nekem is ilyen van) A Vilag legjobb kutyaja (minden szinten). Komolyan mondom. Noveremnek is van ketto.
Szep, okos, bator, eros, kemeny, baratsagos, hatalmas, bolcs es igazsagos, tiszta feju, onallo, figyelmes, ovatos ... a csaladdal.
Nem nagyon kell felni mellette a "mumustol" sem, mifelenk heti szorakozas, hogy vaddisznokat hajkuraszunk az erdoben.
Persze jo gazdajanak kell lenni, nagyon kell szeretni, sokkal tobbet kell vele foglalkozni mint mas fajtakkal, de ha (rossz szoval mondva) elkeszul a kutya, az tenyleg maga a csoda.
Amstaff. En is azert is valasztottam,mert par even belul jon a kisbabank es ok jo jatszotarsak lesznek. Masreszt olyan kutyat akartam,aki szivesen fut velem 8-10 km-t . Amikor meg semmit sem tudtam az amstaffrol,maris osztonosen elso latasra beleszerettem.
Eloszor hagyd,hogy az osztoneid milyen kutyat valasztanak ,utana olvass rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!