Ezekbe az alaszkai malamutokba milyen fajtát szoktak belekeverni? Vidi alább.
Úgy tudom az ilyen alaszkai malamutok vagy szingapúri, vagy fülöp-szigeteki, vagy thai keresztezések eredményei. Mely országból jöhetnek pontosan?
Hetente háromszor négy-öt kilométert lehet ilyen óriási méretű ebekkel kocogni? (Nem futni.)
Ő szerintem tipikusan indokínai 1.50-es hölgyemény. :)
Akkor (hiába ilyen kolosszálisan nagy mackók) nem lesz gond velük heti háromszor négy km?
Az, hogy Európában, az egyáltalán nem jelent gondot!
Hiszen ezért írtam dél-kínai államokat. :)
(Mennyire lehet drága az a drága?)
Huhh... Csak azért, mert kereszteztek egy malamutot egy (mondja már meg valaki, hogy) mivel?
Fél millió (tól)? (Nyilván ottani pénznemben.)
Én annyit találtam róluk, hogy tibeti masztiffal és pireneusi hegyikutyával szokták keresztezni, hogy méretnövekedést érjenek el.
Így a kb. 40kg-os malamutból lesz egy kb. 50kg-os mix, a marmagasságuk is csupán néhány centivel lesz nagyobb a fajtatiszta malamuténál. A szőrük hossza megváltozik, nagyobb lesz, kissé szálasabb, ezért tűnnek olyan nagynak.
Cserébe beteges "fajtának" írják le, mint ahogy az összes hirtelen méretnövekedést elérni akaró fajtánál így van.
Szóval szerint jobban jársz mind anyagilag, mind egészségügyileg egy "sima" malamuttal. +10kg és 3-4cm nem ér meg ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!