Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya ráfog a gyerek kezère,mi...

Kutya ráfog a gyerek kezère,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemreg vettunk egy 7,5 honapos nemetjuhasz kislanyt. A tenyeszto mellett egy 3 es 8 eves kisgyerek mellett nott fel. Itt van kb 1 hónapja nalunk a kutya es ket napja ,olyan "jatekosnak" tunoen rafog a gyerek comjara,karjara. A kisfiam 2,5 eves,hat sirdogalt,egy helyen kicsit lila lett a helye. A kutya a poziciojat keresi a csaladban? Vagy miert csinalja? Mindketszer nagyon kikapott,hogy ilyen ne jusson eszebe,de most kicsit aggaszt a dolog... A kutya amugy egy bubaj,dorgolozik,mindenkit orommel udvozol,simogathato barkinek es gyerekek ,unokak kozt nott fel. Azert mertem elhozni a tenyeszetbol.minket is harapgal ha jatszunk vele,de nyilvan az mas,mert en kezdemenyezem,meg nem is fog erossen egyaltalan. Mondjatok valami okosat. :(
2022. máj. 7. 18:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
72%

De,féltem én a gyerekedet helyetted is.Mert veszélyesen hülye vagy te is és a férjed is.

Se kutya,se gyerek nem való az ilyennek.Papuccsal se suhints a kutyára.Nem a mi bajunk lesz,ha félelmi agressziót neveltek bele és a gyerekre miattatok fog játék helyett ténylegesen támadni..

Nyugodtan verheted a nyáladat,szépítheted a dolgokat,hisztizhetsz,de egy biztos: azt írtad kikapott a kutya.

Mindegy,hogy mennyire fizikai fenyítést alkalmaztatok egy kutyán aki játszani próbált egy gyerekkel.

Nem azt fogod elérni,hogy majd buksi kitalálja,hogy nem szabad durván játszani,hanem azt,hogy buksi azt fogja hinni,hogy a gyerek a közelében számára rossz és fájdalmas,mert hozzá ér,közel kerül hozzá és elveritek érte.

Mit fog tenni,hogy ez ne következzen be? Rátámad a gyerekedre,hogy többet ne verjétek el amiért a közelébe megy.

De,hozzá fogok szólni és 100x is el fogom mondani,hogy idióták vagytok.Mert azok vagytok.Ahelyett,hogy következetes SZÜLŐ és gazda módjára nevelni próbáljátok a kutyát csak elvaditjátok és veszélybe sodorjátok a gyermekeiteket.Szülőségből jeles..

2022. máj. 9. 18:27
 32/41 A kérdező kommentje:
Utolso. Ne vergodj szerintem,semmit nem tudsz. Meg egy ilyen dilettans,inkompetens troll bandat ami itt van,katasztrofa...
2022. máj. 9. 19:33
 33/41 anonim ***** válasza:
86%
Jól van kérdező, csak te vagy helikopter...🤣
2022. máj. 9. 19:35
 34/41 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem tud ertelmes tanacsot adni,es csak vergodik meg veri a nyalat,arra nem vagyok kíváncsi,egy normalis valasz volt az elso oldalon,elmondta,vettem kesz. A tobbi az hiszti itt. Lehet menni a kutyaiskola a sok okoskanak onkenteskedni vagy a menhelyre kutyat setaltatni.
2022. máj. 9. 19:38
 35/41 anonim ***** válasza:
74%

Ahogy írta itt valaki folyamatosan alakitod a történetet hogy most hogy is volt. Szánalmas.

De mindegy is, itt arról van szó hogy a lehető legszarabbul kezeltetek a helyzetet.

És te ahelyett hogy azt mondanád hogy "igen, elcsesztem" bizonygatod hogy nem is volt ez olyan vészes, meg szembe állítod a kutya jelentőségét a gyerekkel. Ami teljesen felesleges és nonszensz mert senki nem rakta a kutyát a gyereked fölé. Ezt csak azért magyarazod bele mert tudod hogy elcseszted és nincs más eszközöd csak a beismeres vagy a másra mutogatás. Az előbbi meg ugye elképzelhetetlen.

Amúgy elég szégyen hogy nő létedre ilyen mocskos mód beszélsz.

2022. máj. 9. 22:43
 36/41 A kérdező kommentje:
Ti irtatok hogy szegeny kutya,ez pont a gyerek fole helyezes. A gyerek az elso,kesz,pont. Szeretjuk a kutyat,egesz nap kint vagyok vele,meg leszek egesz evben mèg, mert meg gyesen vagyok,de azert alljon meg a menet. Szerintem meg ti voltatok a bunkók a szemelyeskedessel,meg idiotazassal. De mostanaban ez megy fb os csoportokban is. Irtam mi volt a hiba,nem jatszunk tobbe kezre rafogosat,azota csinalja. Kesz. Lezartam.
2022. máj. 10. 05:33
 37/41 anonim ***** válasza:
74%
Azért írták hogy szegény kutya mert mint írtam a lehető legrosszabb megoldást valasztottatok. Nyilván nem azt sajnáljuk hogy nem sikerült szetszednie a gyereket. Na az ilyen értetlenkedés (vagy szándékos felremagyarazas) miatt írják rád hogy idióta.
2022. máj. 10. 07:25
 38/41 anonim ***** válasza:
37%

Ahelyett,hogy itt vered a nyálad neveld rendesen a kutyát.Vergődésről beszél az akitől kikap egy kölykök kutya azért mert játszik..

Vettél volna inkább plüsst a kölyköknek,akkor most őket nem sodornátok veszélybe,a kutyát meg nem nevelnétek félre..

2022. máj. 10. 12:28
 39/41 anonim ***** válasza:
26%

Ha a gyerek lenne az első eleve nem vagy olyan degenerált,hogy vadítod és ellene neveled a kutyát.Az egyetlen akinek itt csak be kellene fogni az te vagy.

Nem helyezte a kutyát senki a gyerek felé,és elég értelmi fogyatékos vagy,ha neked a "ne bántsa a kutyát" egyenlő azzal,hogy a kutya fontosabb mint a gyereked.

Először is azt a KÖLYÖK kutyát is ti vállaltátok mint a gyereket,tehát közel azonos szinten kellene,hogy legyenek hiszen érte is pontosan ugyan úgy felelősséggel tartoztok mint a gyerekekért.

Másodszor,ha a gyerekeid verekedni fognak egymással és vitatkozni (már pedig ha most nem is csinálják lesznek nagyobbak,és lesznek nézeteltéréseik) akkor őket is meg fogjátok verni,ki fognak kapni? Csak nem.

A kutyát se bántsd,hanem neveld.A verés,az ütlegelés,a fenyítés nem nevelés és senki szemében nem leszel f*szább szülő aki hú de a gyerekeit védi.

Nem véded,hanem veszélybe sodrod őket azzal az állattal szemben amit épp te cseszel el.Egyeszerre leszel alkalmatlan kutyatartó,és felelőtlen szülő is.

2022. máj. 10. 12:35
 40/41 anonim ***** válasza:
51%
bántsd*
2022. máj. 10. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!