Adnál "kölcsön" egy kutyát, hogy teljesítsd egy gyerek vágyát?
Régóta álmom hogy legyen egy saját németjuhászom, de az én 8 éves kiskutyám mellé a szüleim nem engedik.
Nagyjából bármit megadnék azért, hogy egy pár órára lehessen egy nj-m, legalább kipróbálni milyen. Hosszú séta, simogatás, szőr kikefélése, játék...
Majdhogynem bármi szóba jöhetne.
Szóval, te, mint gazdi, teljesítenéd ezzel egy kislány kívánságát, vagy kinevetnéd?
Ha van értelme, születésnapomra megpróbálnám megszervezni
Menhelyen való önkénteskedés nem opció? Ha középiskolás vagy, akár az 50 óra közösségi munkát is elvégezheted ott.
Egyébként random embernek valószínűleg kevesen adnánk kölcsön, azt hamarabb tudom elképzelni, hogy lemész a kutyafuttatóba, ott megpróbálsz haverkodni a gazdikkal, és amikor már vagytok olyan viszonyban, akkor játszol te is a kutyával.
Nem nevetném ki, de nem is kockáztatnám a kutyámat egy gyerek vágya miatt. Hatalmas felelősség egyrészt. Másrészt a kutya egy élőlény, érzésekkel. Nem mindegy neki hogy kinél van, nem is értené hogy miért viszi el tőlem valaki, teljesen összezavarodna és nem akarna menni.
Abban viszont benne lennék hogy találkozzunk amikor akarja, együtt sétáltassunk, cserélhetünk is pórázt amíg egymás mellett maradnánk. Én vinném a kiskutyát, a gyerek meg az enyémet. Bizonyos helyeken, ami biztonságos.
Én nagyon szívesen teljesítenék egy ilyen kívánságot, viszont csak felügyelettel.
(Nincs németjuhászom)
Nem. A gyerekemet sem adnám kölcsön, hogy valaki kipróbálja rajta, hogy milyen a babázás. A kutya nem értené, hogy egy vadidegen mit akar tőle, nem is fogadna szót.
Az enyémet mondjuk sétáltatni sem tudnád, mert nem menne veled, de ettől függetlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!