Vizsla Túrára szeretnék menni, de nincs saját kutyosom. Vki kölcsön adná a vizsláját, aki szeretné, h a kutyusa kiránduljon egy jót?
Pont az a lényeg, h kutyussal tudjak menni:)
Az menhelyes ötlet tényleg nem rossz:))
Szia! Kölcsönadni nem valószínű, hogy valaki fogja a kutyáját, hiszen valljuk be, senki sem adná csak úgy oda egy idegennek a négylábú barátját, legyen az bármilyen fajta.
Én is a menhelyet tudnám javasolni. Nem tudom, mikor van a túra de érdemes már jó előre menni és rákérdezni, hogy ha megengedi a menhely és elviheted a kutyát, akkor előtte legyen időd ismerkedni vele, ne csak úgy random indulj el egy idegen kutyával.
Szerintem meg a menhely pláne nem fog kölcsönözni egy kutyát...
Vannak fajtamentők és ideiglenes befogadók. Szerintem egy ilyen ideiglenes befogadót kéne keresni (szervezeten keresztül), aki veled EGYÜTT menne túrázni. Kölcsön jóérzésű ember nem ad kutyát senkinek. Ne vedd magadra, de honnan tudhatja a gazda/menhely hogy nem-e kerültök olyan helyzetbe, hogy nem tudod irányítani a kutyát. Pl. megijed, elszalad, kibújik a nyakörvből...Vissza fog jönni hozzád? Aligha.
Mondom, ne érts félre, ez nem ellened szól, de legyen ennyi realitásérzéked :) Nekem bullterrier keverékem van, de még apámra se merném jó érzéssel rábízni, hogy menjen vele egy kört...Simán kikészítené :D Anyámra igen, mert ismeri a hülyeségeit. Annyi apró rezdülése van egy kutyának, amire figyelni kell és amit csak a gazdi ill. sétáltató ismer...
Szia!
A MagyarVizsla SoS-nél érdeklődj. Neki van kennelsoruk, ahonnan lehet vinni sétáltatni kutyust. Vizslatúrára is, egy a feltétel nem engedheted el pórázról...
De kutya nélkül is jöhetsz (mi is járunk) hiszen a legtöbb kutyus úgyis el van engedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!