17 éves vagyok, vegyek saját kocsit, vagy kérjem kölcsön a család által használt autót? Iskolába járáshoz kellene
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 15:33
2/27 A kérdező kommentje:
10 percre lakok az iskolától, tömegközlekedéssel 1,5 órára a menetrendek miatt.
2014. febr. 9. 15:43
3/27 anonim válasza:
ne haragudj de ha 10 percre laksz biciklivel simán bemész...
vegyél vmi jobb fajta bicajt 50 ezerért, vagy robogót.
de ha van elég pénzed akk vegyél vmi stilusos verdát.
5/27 A kérdező kommentje:
nem tudok bicózni, és nem szeretnék 20 km-t sétálni :)
2014. febr. 9. 15:46
6/27 anonim válasza:
Én sajáttal járok és eléggé leszólnak hogy itt a csóró az opeljával.
2002-es g astrával járok ami mindig csillog mert annyira vigyázok rá.
De annyira jó érzés a kocsiból integetni ezeknek a parasztoknak akik hóban,esőben,40 fokban állnak a buszmegállóban.
Én meg bekapcsolom a rádiót hátradőlök és kényelmesen vezetk amíg ők a buszon tömörülnek.
17/F
7/27 anonim válasza:
én pl miota BMW-m van az összes csaj velem jön suliba, felveszem öket a hzáamnál várnak rám reggel, beszállnak 4-en és dzsalunk a suliba.. persze nem inygen viszem öket ha érted mire gondolok... :)
8/27 anonim válasza:
Iszonyú a gondod ,nem tudok bicózni. Hát éppen időszerű hogy megtanulj. Kiváncsi lennék 17 évesen mi az a jövedelemforrás, ami segitségével te kocsit veszel?
9/27 anonim válasza:
Ha fent tudod tartani, vagy a szüleid fizetik a terheket miért ne? Én is vettem - igaz egy szakadt Wartburgot - 18 évesen, nekünk is volt két kocsink is, de többé nem kellett elkérnem. Ha menni akartam (és volt pénzem nyálra) beültem és balra el, nem kellett kuncsorogni. Igaz, akkor kisebbek voltak a terhek, és egy Wartburgot dróttal - kalapáccsal meg lehetett javítani. Ma már komoly teher fenntartani plusz egy kocsit egy családnak.
10/27 anonim válasza:
Amindenit mennyi rosszindulatú és irigy ember járkál most itt...
Vegyél egy sajátot, sokkal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!