17 éves vagyok, vegyek saját kocsit, vagy kérjem kölcsön a család által használt autót? Iskolába járáshoz kellene
Utolsó neked mi a bajod?? :D
Nem tartozik rád, de egy merci és egy honda büszke tulajdonosai vagyunk, és igazából tök mindegy neked hogy ki a kérdező és milyen, te elítéled egy általad behatárolt társadalmi szekcióba és ragaszkodsz is hozzá, és ez szerintem szánalmas.
Igen van rá pénzem, 3 éve vagyok diákmunkás.
Kívánok neked ugyan olyan szánalmas és hisztis plázacica életet minz az enyém :):):):)
Előbb még a BMW vel menőzik, köszönjük a kommentjeid, más kérdéseknél sem kérnek belőled.
Amugy ha iskolába járás és tényleg csak ennyi idő alatt oldható meg a tömegközlekedéssel, szerintem nyugodtan mehetsz szüleid kocsijával, ha nem is rendszeresen, legalább mikor rossz idő van, nem kell kinn fagyoskodnod.
En is hasonlo cipoben jartam mint te. En Budapestre jartam suliba videkrol (35km volt a suli a haztol),de tomegkozlekedessel kb 2 ora volt (tavolsagi busz,villamos,3-as metro es utan meg 15 perc seta)...
Ezt rovid ido utan meguntam es elkezdtem melozni suli mellett es igy lett meg az elso autom egy Citroen Saxo 1.5 diesel.
A fenttartasi koltsegei boven kibirhatoak voltak (4,5-5 literes fogyastas).
Igy a menetido lecsokkent 35-40percre, es akik utba estek osztalytarsak azokat felvettem es amikor ugy voltak anyagilag mindig dobtak parszaz forintot vagy egy ezrest, kinek hogy ment ,i gy ok is jol jartak es nekem is csokkentek a koltsegeim...
Egy szo mint szaz ha tudsz venni es segitenek a szuleid vegyel nyugodtan, csak valami olyan autot keres amit olcso fenttartani es olcso hozza az alkatresz(akar bontva akar utangyartva),
Suzuki Swift, kimegy a vilagbol es nevetseges az alkatresz ara es meg jol is fogyaszt, Vw Polo, Citroen Saxo,Peu 206 1.1 benzin,stb,stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!