Adnál "kölcsön" egy kutyát, hogy teljesítsd egy gyerek vágyát?
Régóta álmom hogy legyen egy saját németjuhászom, de az én 8 éves kiskutyám mellé a szüleim nem engedik.
Nagyjából bármit megadnék azért, hogy egy pár órára lehessen egy nj-m, legalább kipróbálni milyen. Hosszú séta, simogatás, szőr kikefélése, játék...
Majdhogynem bármi szóba jöhetne.
Szóval, te, mint gazdi, teljesítenéd ezzel egy kislány kívánságát, vagy kinevetnéd?
Ha van értelme, születésnapomra megpróbálnám megszervezni
#11 Ha nem foglalkoznék a kutyámmal, beadnám menhelyre hogy németjuhászom lehessen.
Szeretem őt, és nem cserélném le. 7 éve velünk van, és ezért nem is lesz másik kutyánk. Pedig a miénk nagyon szeret játszani, csak hát mivel korcs, szinte senki sem engedi oda a kutyáját.
Életében nem volt játszópajtia
"de az én 8 éves kiskutyám mellé a szüleim nem engedik."
"11 Ha nem foglalkoznék a kutyámmal, beadnám menhelyre hogy németjuhászom lehessen."
Nekem nem úgy tűnik, hogy te döntessz bármiben is otthon...
Azt nem hiszem el hogy azért nincs kivel játszania, mert keverék. (Egyébként a korcs egy pejoratív jelző, max azok szokták használni akik sznobok és valamiért lenézik a keverékeket, olyat még soha nem láttam korábban hogy egy gazdi ilyet mond a saját kutyájára.)
Nekem egész életemben mentett keverékeim voltak, kifejezetten a keverékek egyedisége tetszik, ezért mindig őket választom társnak, de ugyanúgy kezelte őket a többi gazdi is és a kutyáik is, mint akármelyik másikat. Mindig vannak játszótársaik. Mondjuk rendszeresen viszem is közösségekbe, aktívan foglalkozom velük és nem egy másik kutyáról álmodozok miközben az aktuális kutyám itt van velem.
Mit mondjak egy olyan kutyára amiben minden is van? Ő nem egyszerű keverék. A kutyának változatosabb az étrende mint az enyém, több mindene van mint nekem.
A szüleimnek dísz, én elviszem sétálni amikor rá érek, mindent spórolt pénzen veszek neki.
A szüleim csak megsimogatják reggel, és kiadják a csontot. 7 év alatt egyszer nem vitték el sétálni. Addig játszottak vele még "kicsi" volt.
"csak hát mivel korcs, szinte senki sem engedi oda a kutyáját"
A kutyád nincs szocializálva, azért nem engedik hozzá a többi kutyát. Az enyém is "korcs", mégis több haverja van a környéken és szívesen ismerkedik idegen kutyákkal is. A legjobb pajtasa egy berni pásztor és egy drótos vizsla. A gazdákat nem zavarja, hogy az enyém keverék. (Miért is zavarná? Nem fedeztetni viszem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!