Mennyiért "adnátok kölcsön" a kutyátokat fedezni? Mennyit lehet vinni fedezni?
Figyelt kérdés
Egy Akita inu, külföldi vérvonal, dínyertes kutya.
Sok megkeresést kapunk, hogy szeretnének a kutyánktól kiskutyát.
Mennyi lenne a reális ár?
Mennyit lehet vinni fedezni?
2017. jún. 8. 13:22
1/17 anonim válasza:
Általában 1-2 kölyök eladási árát szokták kérni a kan gazdái. De olyannal is találkoztam, hogy egy kölyköt kért a fedeztetésért.
2/17 anonim válasza:
Mi mindig egy kölyök árát kérjük, kivéve, ha üres marad a szuka vagy csak egy kölyök születik.
3/17 anonim válasza:
Semennyiért nem vinném fedezni. Társat vettem, nem tenyészkancát. A kutyám egészsége fontosabb a pénznél és mások kívánságainál. Még ha kan lenne, akkor talán meggondolnám, de a szukámat nem tenném ki a szülés kockázatainak. Sokan kérték pedig az én kutyámat is.
4/17 anonim válasza:
1 kölyök átlagára a tarifa. Én legalábbis ennyit kértem mindig .
5/17 anonim válasza:
3-as: a kérdezőé kan, ráadásul ha mindenki így gondolkodna, kihalna a faj. Persze nem baj, hogy te nem szeretnél kölyköket, de ennyire lenézően nyilatkozni arról, ha valaki tenyészt, elég gáz.
6/17 anonim válasza:
A díjaktól, szűrési eredményektől és a munkától függ.
7/17 anonim válasza:
"de ennyire lenézően nyilatkozni arról, ha valaki tenyészt, elég gáz."
Az a gáz, ha valaki szaporít. Ha a kérdező bejegyzett tenyésztő, akkor nem szóltam. De senki nem lesz attól tenyésztő, hogy összetesz 2 tk-s kutyát.
8/17 anonim válasza:
inkább ivartalanítsad, ez a felelős állattartás része.
És mindenki fogadjon örökbe menhelyi kutyát.
9/17 anonim válasza:
Lepontozhattok nyugodtan szaporítók, engem nem érdekel, nem engem minősít. Aki igazi tenyésztő, az nem tesz fel ilyen kérdéseket, mint pl a kérdező, mert tisztában van a tenyésztéssel. Mégegyszer mondom, senki nem lesz attól tenyésztő, hogy a tk-s kutyája dug egy másik tk-s kutyával. Ez is szaporítás, bár annak valamivel különb formája.
10/17 anonim válasza:
Ja és ha kölyköt akarok, akkor veszek egyet igazi tenyésztőtől. Ha erre nincs pénzem, akkor fajtamentés / menhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!