Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya ráfog a gyerek kezère,mi...

Kutya ráfog a gyerek kezère,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemreg vettunk egy 7,5 honapos nemetjuhasz kislanyt. A tenyeszto mellett egy 3 es 8 eves kisgyerek mellett nott fel. Itt van kb 1 hónapja nalunk a kutya es ket napja ,olyan "jatekosnak" tunoen rafog a gyerek comjara,karjara. A kisfiam 2,5 eves,hat sirdogalt,egy helyen kicsit lila lett a helye. A kutya a poziciojat keresi a csaladban? Vagy miert csinalja? Mindketszer nagyon kikapott,hogy ilyen ne jusson eszebe,de most kicsit aggaszt a dolog... A kutya amugy egy bubaj,dorgolozik,mindenkit orommel udvozol,simogathato barkinek es gyerekek ,unokak kozt nott fel. Azert mertem elhozni a tenyeszetbol.minket is harapgal ha jatszunk vele,de nyilvan az mas,mert en kezdemenyezem,meg nem is fog erossen egyaltalan. Mondjatok valami okosat. :(
2022. máj. 7. 18:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
84%
11-es vagyok, míg megírtam a kommentemet, te írtad, hogy kikapott a kutya. Ha vered, egy gyáva, félős kutyád lesz, aki félelemből fogja támadni az embereket. Ezt akarod? SOHA nem verjük a kutyát! Az a nevelés csődje!
2022. máj. 7. 18:55
 12/41 A kérdező kommentje:

Orrara csaptam ra. Nem agressziv ,csak vadul jatszik.

8#as nem jelentettem,nem toroltem senkit 🤷

9# aki undorito itt,az te vagy. Hogy beszelsz,mit kepzelsz? Te sz@rtad a spanyolviaszt? mashol rontsd a levegot. Fotelbol aztan marhara ismersz minket. Mindegyikkel kutyaiskolaba jartam te okostojas.

2022. máj. 7. 18:56
 13/41 A kérdező kommentje:
11#es koszonom,vegre egy normalis,segítő komment. Nem vertuk ,csak racsaptam az orrara.
2022. máj. 7. 18:59
 14/41 anonim ***** válasza:
64%
13. Akkor ezzel sem ártana elmenned, mert láthatóan az előző alkalmakból nem sokat tanultál. Mert akkor azt biztos tudod már, hogy a kutyaiskolában nem a kutyát tanítják ;-)
2022. máj. 7. 18:59
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

"minket is harapgal ha jatszunk vele,de nyilvan az mas,mert en kezdemenyezem,"

Nem más. Nincs harapdálás senkivel. Bőven van lehetőség másként játszani vele.

Tanítsd meg a kutyának, a kicsi előtt mindig le kell ülnie. Akkor a gyerek dobhat labdát, megsimogathatja, stb.

Ehhez az kell, ott kell legyél a tanítás folyamán a gyerek mellett. A gyerek is mondhatja, hogy ül. Eleinte a te szavad után.

2022. máj. 7. 19:00
 16/41 A kérdező kommentje:
Igen,csak azoknal nem volt meg gyerekem. A rotweillerem egyszer sem fogott rank soha,nekem ez uj.
2022. máj. 7. 19:01
 17/41 anonim ***** válasza:
72%
Az orrát se verjük a kutyának, meg nem b*sszuk ki a kertbe sem "házőrzőnek", meg... jajistenem, nem is ér ennyit. Szegény kutya.
2022. máj. 7. 19:03
 18/41 anonim ***** válasza:
20%
Dönts: vagy a kutya, vagy a gyerek
2022. máj. 7. 19:05
 19/41 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagytok kezdők de nem bírtok egy kölyök kutyával sem. :D
2022. máj. 7. 19:06
 20/41 anonim ***** válasza:
74%
Minden kiskutya harap. Ez normális. Persze agyon lehet verni, csodás megoldás.
2022. máj. 7. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!