Miért tartasz kutyát?
Figyelt kérdés
Miért vetted magadhoz?2022. márc. 15. 10:06
11/16 anonim válasza:
Valaki írja már le mi a jó válasz! Ha már 0%-ra nyomtatok.
12/16 anonim válasza:
2018-ban elkezdtem futni, de egyedül nem volt elég motivációm, illetve szeretek nagyokat sétálni, túrázni. Még abban az évben fogadtam örökbe a kutyámat, utcáról mentett, pár hónappal korábban fialt le, pár héttel az örökbefogadása előtt volt ivartalanítva. Szóval akkor még ő sem volt túl aktív, kicsit fel kellett erősíteni, bátorítani, így együtt tudtunk fejlődni, volt idő összeszokni.
13/16 anonim válasza:
Jó ötletnek tűnt.Most már kevésbé..De azért szeretem.
15/16 Maya Bunnyheart válasza:
Azért fogadtam be mert kóbor kutya volt, és a hölgy aki megtalálta nem tudta hazavinni, más meg nem jelentkezett érte, én meg nem akartam hogy menhelyre kerüljön vagy továbbra is az utcán maradjon. 11 hónapja van velem. 💙
16/16 anonim válasza:
Mindig is volt kutyánk, így nekem ez a természetes, de egyébként is imádom mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!