Szanomika kérdése:
Mi a jobb? ha nőstény, vagy ha kan kutyát tartasz meg a nőstény kutyád mellé az első alomból?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 12:43
1/6 anonim válasza:
Eleve ott kezdődik, hogy almot csak akkor vállalok, ha megtanultam, hogy a kutyáknál szukák és kanok vannak.
Aki ilyen dolgokkal sincs tisztában, az ivartalanítsa a kutyáját és semmilyen almot ne csináljon vele.
2/6 anonim válasza:
Az a jobb, ha ivartalanítom a kutyám, hogyha nem akarok komolyan tenyészteni vele, még csak ne is szaporítsak. Neked is ezt ajánlom, főleg a kutyád érdekében. A végén ennyi hozzáértéssel egy "bakk" vagy "nőstény" sem éri meg a pár napos kort.
3/6 anonim válasza:
Ha megtartasz egy kant, akkor lesz egy frankó kis belterjes almod. Gondolom ivartalanítani nem fogsz.
4/6 Akiteki válasza:
Ha egy picike fogalmad is lenne a tenyésztésről, magadtól tudnád a választ. Ne legyen se első, se következő alom, van elég gazdátlan kutya.
5/6 anonim válasza:
Milyen fajtáról van szó? Egyébként én nőstényt hagynék, nehogy véletlen baj legyen belőle.. De ivartalanitsd legalább az egyiket, ha külön neműeket tartassz.
És ne hozz le több almot.
6/6 anonim válasza:
Én kant tartanék meg, természetesen valamelyikőjüket ivartalaníttatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!