Folyton nyújtogatja a nyelvét a kutyám, valami baja van?
Figyelt kérdés
Folyton nyalogat, ez egy bizonyos szintig aranyos, de már inkább idegesítő. Egyre többször nyalogatja a száját, nyújtogatja a nyelvét is, valami baja lehet? Lehet ennek köze a fogváltáshoz? Majdnem 6 hónapos.2022. márc. 7. 17:24
11/15 anonim válasza:
Reméljük a legjobbakat!
Majd írd meg légy szíves, hogy mi is volt!
12/15 anonim válasza:
6 hónapos kutya, a fogváltás közepette. Persze, lehet valami komolyabb is, de ennyi erővel készülhetünk arra is, hogy holnap becsapódik egy meteor, mert az is megeshet.
A legvalószínűbb hogy a fogváltás váltja ki, ez tök normális. 3-6 hónap körül van a fogváltás. És a #3 válasz után, hogy úgy nyújtja a nyelvét ahogy leírtad én nem paraznék.
13/15 A kérdező kommentje:
Tényleg a foga miatt csinálta, ma reggel vettem észre, hogy az egyik szemfoga kiesett. Szerintem már mozgott és az zavarta.
2022. márc. 8. 07:23
14/15 anonim válasza:
Várható volt. De köszönöm a lepontozást :D
15/15 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért lettél lepontozva, szerintem hasznos volt a válaszod.
2022. márc. 8. 11:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!