Melyek a legszelídebb, legkedvesebb kutyafajták?
Bernipásztor szerintem az egyik legkedvesebb fajta. Okos, barátságos, könnyen tanítható.
Gyerekekkel jól kijön. Imádja a gazdáját. Emberekkel, más kutyákkal is nagyon barátságos alapvetően.
Nekem az egyik kedvenc kutyafajtám.
Hát én már találkoztam agresszív vizslaval és bernivel is.
Agresszív huskyval még nem.
En talalkoztam mar agressziv goldennel is, pedig aztan ok is eleg kedvesek, es akkor mi van? Mindenre lehetne ellenpeldat mondani, mert nyilvan ha a kutyahoz hozza se nyulsz, lancon/ kennelben tartod kint es epphogy kidobsz neki egy kis kajat, akkor nem lesz tul kedves, ertheto okokbol.
Tartasi korulmenyektol is erosen fugg, de szerintem ez egyertelmu.
Attól függ,kivel szemben?
Idegenek,gyerekek,más kutya,állatok?
Alapjáraton nagyon jó természete van: Golden Retriever,Boston terrier,Beagle,Shih tzu,King Charles spániel,Cocker spániel,Bichon Frisé,Berni Pásztor,Francia Bulldog,Mopsz,Tacskó,Boxer,Uszkár,Basset Hound,Papillon..
Rengeteg fajta van (még),de ők is leginkább emberrel és főként gyerekekkel (!) kompatibilisek,kutyával ugyan úgy szocializálni kell őket,de jellemzően az sem egy nehéz feladat náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!