Kit mentenél ki egy égő házból, a legkedvesebb háziállatodat, vagy egy idegen embert?
Nekem a kutyáim olyanok, mintha a gyerekeim lennének, hozzájuk sokkal jobban kötődöm, mint egy idegen emberhez.
Ez előrevetíti a válaszomat.
A "mindkettőt nem lehet"-r pedig annyit, hogy ÉLETSZERŰSÍTVE a kérdést: először a családtagjaimat menteném (pl a kutyáim), utána pedig visszamennék és igyekeznék minél több életet megmenteni. De a kutyákat először.
Nem lehet mindkettőt, választani kell. :) Ez csak egy feltevés. Nem kell regényt írni, hogy mit miért meg miért nem, csupán megelégszem mindenki döntésével, csak az arányokra vagyok kíváncsi, hogy ki kit helyezne ilyen szituációban előtérbe.
(nincs senki más az épületben csak az állatod és egy ismeretlen ember, nem családtag vagy ilyesmi. )
Kutyámat,bár 5 kiló tehát csak felkapom egyik kezembe,míg másikkal kihúzom a másik embert.
De jó tudom hogy érted,kutyámat menteném ki elsőnek.
Igen így is jó, hogy ki az első! :)
De ha ez segít, akkor úgy is elképzelhetnétek, hogy az épület egyik szárnyába az állat van, a másikban az ember és nincs idő mind a két irányba elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!