Mit gondolsz, jól tartod a háziállatodat?
Igen,úgy gondolom.
Egy kutyám van,aki elég dagadt(persze kezelhetőő..:D),nem etetjük minőségi táppal,utálja a kutyatápot(mármint a száraztápot)és teljes étvággyal megsezik minden kaját amit elé teszünk,mindig van előtte víz is,bár láncra van kötve szinte naponta elengedjük és játszunk is vele,állatorvos egy évben kb 2x látja,születésétől a miénk,és már 13éves,annyi baj van vele h nem szereti az idegeneket,és a száj kosarat kifejezetten utálja,ezért nem lehet nagyon sétáltatni..:\
egyébként onnan jutott eszembe a kérdés, hogy láttam egy műsort azt hiszem a Spektrumon, a lényeg hogy arról szólt, hogy vannak családok, ahol kutya van, de valami miatt elégedetlenek vele pl sokat ugrál, szétrágja a dolgokat stb stb, mindig más család, mindig más probléma. És akkor megérkezik egy szakértő aki segít a családnak és a kutyának is. na itt láttam olyat, hogy a szakértő írt egy napirendet, hogy kétóránként el kell vinni a kutyát sétálni, szigorúan a megadott időpontban, az étkeztetése is szigorú beosztás szerint történt. Szerintem ez kb. megvalósíthatatlan itt az országban, mert kinek van ideje kétóránként kutyát sétáltatni? A szülők dolgoznak, a gyerek iskolában..Esetleg a munkanélküliek otthon vannak, de ők miből tartják el a háziállatot? Hogy tudnak mindent megadni nekik?
Vagy a műsor a ,,hülye" vagy senki nem képes jól tartani egy állatot.
Egyébként szerintem 100-ből 99 ember gondolja azt(és el is hiszi magának)hogy jól tartja a kedvencét. Még aki rossz körülmények között él, az is azt hiszi, minden rendben és nem képes megválni az állattól.
Azt is gondoltam, hogy a kérdésemre mindenki igennel válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!