Mesélnétek nekem olyan nyuszis történeteket amiket sosem fogtok elfelejteni? Ami a legkedvesebb nektek? Jöhetnek a kisregények is!
A nyulam egész este csak rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág-rág.
Ezért holnap elengedem a mezőn.
tavasszal egyik reggel elmentem futni 5:15 perckor. Pár utcával arrébb láttam egy nyulat. Elég sokan akarták megfogni. Hatalmas, szép nyúl volt.
Nem is értettem, olyan korán, hogy van már fent annyi ember, ugyanis én csak a fogyókúrám miatt kényszerítettem magam a felkelésre...
6 körül mentem haza. Egy utcával lejjebb megláttam a nyuszit ismét. Leguggoltam, odajött hozzám és hazavittem.
Azóta van egy nagy baknyulunk.... :)
Ma jön egy ismerős, akinek lány nyuszója van. Pároztatni fogjuk, tehát ma lesz a nyuszink első (vélhetően utolsó is, mert túl adunk rajta 1 hét múlva...) szerelmi hancúrja, mióta nálunk van. :)
Gyerekkoromban a nővérem és én húsvétra kaptunk 2 nyuszit. A panelba. Az enyém fehér volt, fekete fülekkel és fekete farokkal. Csillának neveztem el. Ne kérdezd, hogy miért pont Csilla, nagyon kicsi voltam, kb. 4 éves... :)
Valami kartondobozban laktak, és mindig átázott, ha pisiltek. Valamivel később elvittük őket a nagyszüleinkhez, akik kertes házban laktak. A papám csinált nekik ketreceket. Hétvégente látogattuk a nagyszülőket, akkor láthattam a Csillát.
Szelíd volt és hatalmasra nőtt.
Később szaporodtak és legalább harmincan lettek.
Gondolom, időnként levágtak egyet-egyet, csak nekünk nem mondták meg.
Nincs túl sok emlékem a nyusziról, mert mint mondtam, 4 év körüli voltam, de arra emlékszem, hogy megmondták, hogy a Csilla le lett vágva.
Legalább az unoka kedvenc nyusziját megtarthatták volna. Szegény én... De komolyan, nem undorító, hogy talán a vasárnapi fő fogás a Csilla volt???
Mintha megetetnék veled a kutyádat.....
:(
Én a gyerekeimnek nem ajándékoznék élő nyulat vagy kiscsibét húsvétra...
28/n
Több is volt. Az egyik:
A nyuszimnak volt a sarokban egy 'wc'-je és mindig oda bogyózott. Hogy egyszerű legyen tisztítani, vettünk neki egy piros lapátot.
Egyik este ki akartuk cserélni az almot, de Missy (így hívták a nyuszimat) nem volt hajlandó kijönni a ketrecből. Próbáltam mellette kikaparni az almot erre felágaskodott és elkezdett "bokszolni" a lapáttal. Nagyon aranyos volt.
Ott állt két lábon mellső mancsaival pedig mintha bokszolna, úgy ütötte a lapátot :)
Na, ez a legemlékezetesebb. :D
Volt egy nyuszim kiskoromban, és mindent megevett, amihez hozzáfért. :D Mákos palacsintát, rántottát, chipset, krumplit, kenyeret... Kapott nyúlkaját is, csak egyfolytában fedezett fel mindent, és mindenbe beleevett/megette.
És mindig lepisilte a gatyámat, de csak azt, amelyik frissen volt mosva.
Egyszer véletlenül beleütöttem a fejét valami keménybe (borzasztóan sajnáltam szegényt, nem direkt volt) és elkezdett valami halál fura hangot kiadni. Akkor jöttem rá, hogy a nyúl tud hangokat kiadni, addig azt hittem nem.
Tök jófej volt, csak elvitték. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!