Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért eszi meg a nőstény...

Miért eszi meg a nőstény kutya,a kölykeit? Gyerekekre is ártalmas így?

Figyelt kérdés

Félre értés ne essék, tavaly ősz végén akartuk ivartalanítani,mondta az orvos,hogy elmúlt fél idős, így nem lehet,meglepődtünk,mert nem szökött ki,így valószínű szomszéd kutya jött át.

Nos,ez eddig a 4 kiskutya amit megevett,pontosan nem tudom mikor születtek(én is 2 hónapja szültem,kivagyok)

Van egy 4 éves kisfiam,aki szeret kint játszani,de így félek kiengedni,mert nem tudom az okát.

Gyermekkoromba a szomszéd kutya rám támadt,megveszedett,ez lehet ennek a jele? Reggel hívjuk az állat orvost.

2022. febr. 4. 19:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
86%
Menj aludni, azt írtad nem olvasod tovább. Ezt még elolvastad, jó éjszakát igyál egy kakót és puszi a pocidra csak menj légyszi
2022. febr. 4. 20:27
 22/34 anonim ***** válasza:
92%

Te meg falusi paraszt vagy, igy jo? Orulok, hogy jol szorakozol, de en a helyedben nagyon szegyellnem magam.

Egyebkent elmondom neked, hogy faluban elek, de kepes vagyok normalisan tartani a kutyamat, mert nem vagyok idiota. En fogadtam be, felelosseget vallalok erte es bizony naponta setalunk is, pedig meg kert is van, sot, kinti-benti kutyus, pedig nem kicsi, de rovidszoru.

Ez gondolom szamodra felfoghatatlan dolog :DD

2022. febr. 4. 20:28
 23/34 A kérdező kommentje:

Bent a házba nálunk nincs helye a kutyának,és kérlek,meséld már el nekem,hogy miért vagyok felelőtlen? Csak érdekel,tehát honnan jött le ez nektek? Csak érdekel.

Igen,lehet az vagyok,már én sem tudom.😒

2022. febr. 4. 20:37
 24/34 A kérdező kommentje:

1.Nálunk az orvos azt mondta,hogy mivel elmúlt fél idős,NEM LEHET IVARTALANÍTANI. Nem azért lettek kiskutyák,mert NEM akartuk ivartalanítani.

2. Széltől védve,szalmázott helyen voltak a kiskutyák, mivel tudtuk hogy érkeznek, így elkészültünk

3. Felvette az összes oltást

4. Reggel este kap enni,napközben ropi, vize mindig van

Ti mit csináltatok volna másképp?

Csak érdekel..

Hozzam be őket a házba,a jó meleg ágyba? A nősténnyel együtt? Neeeeem...

2022. febr. 4. 20:42
 25/34 anonim ***** válasza:
90%

Én vidékről jöttem,mégis azt mondom,hogy nagyon undorító az egész állat-gyerek tartási kultúra az ami nálatok van.

Lefordítottál neki egy szekrényt a sufniba? Van benne szakma?? Azt a k*rva micsoda luxus..

Rég baj az,ha nálatok már ez is nagy szó.És de,be kellett volna vinni a kicsiket.Mert azok a kis szerencsétlenek pont olyanok voltak mint a csecsemőd.Kicsik,védtelenek,és gyengék.Az anya kutya is oltalomra szorult,vigyázni kellett volna rá.

De mit is magyarázzak,te szó szerint egy vidéki paraszt vagy.A javából.

(Ha már itt városizol..és ezt most egy másik vidékitől kaptad.)

Remélem csak valami kamu kérdés,bár annak tűnik.Ha 2 hete szültél ha csak nem otthon vajúdtál te ugyan abban a 2 hetes intervallumban nem kint jártál a kiskutyáknál,hogy bevidd hanem kórházban voltál a csecsemőddel.Jó esetben,vagy ő is a pajtában született?

2022. febr. 4. 20:42
 26/34 anonim ***** válasza:
86%

Szóval elő írás a kutyát azonnal az ágyba vinni,csak mert beengedted? Ennyire fingod nincs a benti tartásról?

Legalább valami Yorkie féle kiskutya van kicseszve a kertbe..? :D

2022. febr. 4. 20:43
 27/34 anonim ***** válasza:
92%
Mi a frásznak kellett neked kutya, ha időd nincs rá? A nyomorult unalmában felássa az udvart, a gyerek mellett még kevesebb időd is lesz rá és cseszted ivartalaníttatni, amikor meg megzabálta a megfagyott kölykeit, te parázol, hogy ugyanez lesz a gyerekeddel is. Neked nem lenne szabad kutyát tartani.
2022. febr. 4. 21:31
 28/34 anonim ***** válasza:
89%

Tyű bszki, tipikus ostoba liba vagy, akinek nemhogy szaporodnia nem lett volna szabad, de még a szavazati jogot is elvenném tőled.

Meg mi az, hogy nem lehet ivartalanítani, mert elmúlt félidős? Azt már tudom rólad, hogy nem megy az értő olvasás és a szövegértés, de legalább kérdeztél meg volna másokat is a kutyatartásról.

2022. febr. 4. 21:34
 29/34 anonim ***** válasza:
92%

Az utolsó napokig ivartalanítani lehet,olyan nincs hogy a kutya félidős.Olyan van,hogy nem járt orvosnál.Gondolom a kölyköket sem látta orvos.

28,alighanem a tipikus parasztos tartásmód (ha már szidja a városit meg a normálisan tartókat..).Kutya kicseszve a kertbe,sufniba néha be mehet azt jól van az úgy.őrizze a házat.

2022. febr. 4. 21:38
 30/34 anonim ***** válasza:
92%

Eleve betegek voltak a kölykök, vagy elpusztultak, vagy az anyának nem megfelelőek a tartási körülményei, ezért az életösztöne miatt megeszi a kölykeit. Ezek az okok állhatnak a háttérben. A kutya, ha érzi, hogy az élete mehet rá a kölykök táplálására, akkor nem szarozik, felfalja őket. Meg mondom, akkor is, ha érti, hogy betegek/gyengék/haldokolnak.

Mondjuk nem is csoda, ha ki vannak bacarintva, plusz napi egyszer kap a szoptatós anyakutya enni. Azt nem értem, min csodálkozol, főleg, hogy te is anya vagy. Nem tűnt fel, hogy szoptatás alatt zabálasz mint egy disznó, hogy tudjál tejet termelni? Na, a kutya is enne, ha adnátok neki…

2022. febr. 5. 06:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!