Miért eszi meg a nőstény kutya,a kölykeit? Gyerekekre is ártalmas így?
Félre értés ne essék, tavaly ősz végén akartuk ivartalanítani,mondta az orvos,hogy elmúlt fél idős, így nem lehet,meglepődtünk,mert nem szökött ki,így valószínű szomszéd kutya jött át.
Nos,ez eddig a 4 kiskutya amit megevett,pontosan nem tudom mikor születtek(én is 2 hónapja szültem,kivagyok)
Van egy 4 éves kisfiam,aki szeret kint játszani,de így félek kiengedni,mert nem tudom az okát.
Gyermekkoromba a szomszéd kutya rám támadt,megveszedett,ez lehet ennek a jele? Reggel hívjuk az állat orvost.
Nem voltak megfelelőek a tartási körülmények azért haltak meg akárhogyan is haltak.
Az anya kutyának sem teremtetted meg a megfelelő körülményeket arra,hogy a kicsiket nevelje.Stressz okán igen,elő fordul kutyánál is,hogy megöli a kölyköket (és ritkább esetben tápanyag hiány okán felfalja).
Neked milyen lett volna,ha a csecsemőddel kiraknak egy ki tudja milyen állapotú "viszonylag meleg helyre"?
Mit adtál neki enni..? Emelt adagot kapott vemhesség alatt és szoptatás alatt? Mit takar az,hogy viszonylag meleg hely,10-20 fok?
Miben vagy min voltak,csak úgy egy pokrócon,vagy alakítottatok ki egy kis helyet ahol nyugodtan magára hagyhatja őket ameddig kimegy egy kicsit?
Az a kutya is egy anya volt,egy nem megfelelően tartott anya,nem biztonságos környezetben született kölykökkel.
Szegény..
Amúgy meg vemhesen is lehetett volna ivartalanítani,ha ennyire nem tudtok felelősséget vállalni még egy kutyáért sem,nem hogy egy alomnyiért.:|
Neked kérdező nem való kutya!
Megérdemelsz egy jó kis feljelentést!
Amúgy meg ha a kutya megbízható lenne SEM szabad kiengedni gyereket felügyelet nélkül,főleg állat közelébe.
Ezért tépnek szét annyi gyereket a kutyák,nem rég is volt egy 5 éves kislány akit a család gondolom ugyan ilyen f*szán tartott kutyája ölt meg..
Ha meg nem a kutyát nézzük akkor is,4 éves,semmi keresni valója kint egyedül.(bár ez már a te bajod,ha valami baja lesz te ülöd le a gondatlanságod gyümölcsét)
Emberek,miről beszéltek???
Várjátok már meg,hogy leírjam hogyan oldottuk meg..
Jó fele haladunk.. Van egy kisebb supa,amit nem használunk,és volt egy rossz szekrény,amit elfordítottunk,és oda beszalmaztuk nekik a helyet,tehát körbe voltak véve szalmával(jóhogy nem hozom be a házba ember) szerintem jobb helyük van,mint egyes embereknek,már bocsánat. Se szél,se eső nem érte őket,mit tehettünk volna még??
Szomszéd asszonyom vízbe futotta őket De azért jól tudtok ítélkezni... Nem egy napos,december vége,január elején születtek,már nem tudom felidézni.
Most nem panaszkodni akarok,de pár hete napi 2-3 órát alszom,felcserélte a napszámokat a gyerek.
Tudod itt milyen a helyzet? Vajdaság,kis faluban élek,kóbor kutyák pedig szaladgálnak oda kint,szomszéd asszonyom úgy megtámadták, hogy el tört a forgója.
A nőstény anyát két varos között találtuk tavaly előtt.
Oltásokat felvette.
De basszus,mi a francért kell rögtön ítélkezni? Gondolom ti városi barmok loszart sem tudtok mi zajlik itt.. ennyi
Persze,mert ti városi barmok azt sem tudjátok mi a balta,igaz? 😆
Na elmentek ti tudjatok hová.. Igen nyugodtan írjatok,nem fogok tovább olvasni
Szép estét 😆🖕
Itt az élet egy jó sz@r, főleg a vezetőség tehet erről is,mert vannak kisebb városok,falvak,ahol csapatba támadnak a kutyák,és senki sem törődik velük...
Felelőtlen hat..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!