Bichon Havanese feltétlenül házba való, azaz szobakutya, öleb? Ismertek olyan háztartást, ahol a bichon hava kint él az udvaron és mégis teljes és boldog életet él?
Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 19:16
41/47 A kérdező kommentje:
Ma 15:47
Köszönöm szépen a jókívánságokat. Mindenképp figyelni fogunk rá. Ugyanúgy családtag lesz mint az eddigi kutyáink. :)
2022. febr. 3. 16:05
42/47 A kérdező kommentje:
Ma 14:58
Te csak ne akard kitalálni, hogy én hogyan bánok a kutyákkal, szimplán csak mert nem hagytam annyiban, hogy ilyen ocsmány stílusban nyilvánítod ki a véleményedet...
De tudod mit? Menj is! Senki nem kiváncsi itt az ilyen összevissza gondolkozású emberekre...
2022. febr. 3. 16:09
43/47 anonim válasza:
Nekem a Shih tzu nagyobb kedvenc.Fontolóra vettem a Havaneset is,akkoriban tenyésztőtől valami 200.000 körül volt egy.Most (főleg szuka) biztos van 300.000 is,remélem azt is tudjátok.Cuki,meg minden,de drága fajta. :D
44/47 anonim válasza:
Jaj, ilyen utolsó kis suttyóknak kutya... Nyilván valami putriban nevelkedett a stílus alapján, oda pedig a legkevésbé sem kell kutya. Főleg nem azért, hogy passzoljon az új kistáskához...
45/47 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom most kire érted, de ha rám, akkor igazán elmagyarázhatnád, hogy miért is. :)
2022. febr. 3. 21:14
46/47 anonim válasza:
Csak jelentsd be,másik 3-4 kérdés alatt is ugyan ilyen undorító stílusban fröcsög..
Nem érdemes leállni az ilyennel.
47/47 A kérdező kommentje:
Elvesztettem a fonalat, bocsi!:D Kit jelentsen és kicsoda? :)
2022. febr. 4. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!