Van egy 4 hónapos Amstaff kölykünk! Amióta elhoztuk(2 hónapja)házban van egy kisebb szobakutyával van. Kiszoktatás?
Rövidszőrű, kölyök kutyát nem tartunk ki!
Az amstaff benti, kinti-benti kutya.
Igen, a roti is kinti-benti.
Nem a méret, hanem a szőr és a temperamentum határozza ezt meg.
Kapaszkodj meg, a 60kgs Leonbergim is kinti-benti, mert a temperamentuma a fajtának ezt kívánja meg.
Ezt nagyon beneztetek kerdezo, mert rovidszoru kutyat nem tartunk csak kint. Termeszetesen ha mar van kert, kiengedhetitek, illetve biztos lesz olyan, hogy be se akar majd jonni nyaron, de hidegben a kinti tartas nem fog mukodni.
Fokozatosan kell mindenkeppen kiszoktatni, nem kizarni!
Egyebkent tenyeszto ezt nem mondta? Nem is ertem.
Nekem vizslam volt, sajnos mar nem el.
Nyaron imadott kint lenni a kertben, bar ennek ellenere mindig bent aludt, telen viszont bent volt, setara is alig akart kimenni. Nem tudom, hogy aki kint tartja a vizslajat peldaul, azok hogy birjak..az enyem lathatoan majd megfagyott basszus kint.
Sajnos en is latok kistestu es/vagy rovidszoru kutyakat kint a kertben (lancon is :() allandoan, sok a tudatlan buta ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!