Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bichon Havanese feltétlenül...

Bichon Havanese feltétlenül házba való, azaz szobakutya, öleb? Ismertek olyan háztartást, ahol a bichon hava kint él az udvaron és mégis teljes és boldog életet él?

Figyelt kérdés

2022. febr. 2. 19:16
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
93%

Írd már be a fajta nevét a googlebe, és olvasd fel hangosan magadnak, mit írnak benne?

Ez egy társasági kutya, mindig is az volt, ami azt jelenti hogy benti, lakáskutya. Nem egy földszintes házőrző.

Szerinted kintre való, egy apró testű, vattaszőrű kutya?

Eszem megáll. Egyik kérdésnél kibcarintja a havaneset is a kertbe, a másik meg azért esik a harmadiknak mert a kaukázusit nem viszi be. Valaki megint lovagolni akar, csak sose találja meg a közepét, ahova célszerű ülni.

2022. febr. 3. 08:03
 22/47 A kérdező kommentje:

Emberek! Ne lázadjatok már ennyire :)

Mint mondtam, abszolút nem célom mindenképp "kib"szni" szegény kiskutyát a melléképületbe. Simán csak azért kérdeztem, hogy opció lehet-e, mert eddig tényleg nem volt ilyen kutyusom soha!

Volt már jack russel terrier, beagle és labrador is itthon. Ők bőven elvoltak így.

De megértettem és igazatok is van: ilyen kutyus nem udvarra való, utána olvastam. Mindenesetre ha lesz ilyen kiskutyám, biztos, hogy bent lesz a lakásban velünk! :)

2022. febr. 3. 09:42
 23/47 anonim ***** válasza:
93%
Nekem evidens lenne hogy nem rakok ki egy ilyen kis vattaszőrű kutyát.
2022. febr. 3. 09:43
 24/47 A kérdező kommentje:

ma 09:43:

Nekem is evidens mostmár, így kellő informácio után!

2022. febr. 3. 09:57
 25/47 anonim ***** válasza:
95%
Ezt pofáztuk neked mindvégig, de nem akartál hallgatni ránk. A baráti körömben is van 3-4 ilyen fajtájú kutyus, hidegebb időben még a ruhában is dideregnek lent. Ragaszkodó kutyusok, igénylik a gazdi jelenlétét.
2022. febr. 3. 10:00
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Kutyatartásnak ne az legyen már a célja, hogy a kutya "ellegyen", hanem hogy jól legyen.

Láttál már ilyen kutyát élőben?

Azt is láttad, hogy mekkora, milyen szőre van?

Akkir alkalmas kintre vagy nem?

2022. febr. 3. 10:53
 27/47 anonim ***** válasza:
45%

Inkább mi lenne,ha te abszolút nem ilyen kutyák körül jézelődnél,ha már muszáj szerűen kutyát akarsz?

Mellék épületbe rakni társasági kutyát...Nem,nem opció! F*sznak kutya,ha nem bent veled van,hanem ki akarod rakni mindenáron valahová? Ezek már társállatok,mi lenne neki jó abban,hogy ő egy 10-20 fokos melléképületben vagy odakint van? :D

De tudod mit,ha nem is hallgatsz senkire is veszel: tedd csak ki.Ameddig nem vagy otthon majd átemelik a kerítésen,amikor meg már napok óta sírni hallja a szomszéd rád küldi az állatvédelmiseket.

Úgy kell azt.

2022. febr. 3. 11:15
 28/47 A kérdező kommentje:

Ma 10:00

Te egy akkora idióta vagy, hogy az már fáj nekem. Mi az, hogy nem hallgattam rád? Az első félreértés után mondtam, hogy nem célom a melléképületben tartani. Meg mi az, hogy nem hallgattam rád? Ez azt jelenti, hogy folyamatosan győzködnöd kellett volna, de konkrétan nem írtam 2 válasznál többet, ergó nem is magyarázkodtam. Tehát nem is állt fent az, hogy most hallgattam-e rád vagy sem...

De mondom, hogy ha ilyen téveszméken alapuló meglátásaid vannak, akkor inkább kezeltesd magad, mert erősen skizofrén lehetsz!

2022. febr. 3. 11:23
 29/47 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak pedig üzenem sokadjára is: Ha ilyen kutyám lesz, BIZTOSAN NEM FOGOM sem udvaron, sem melléképületben tartani.
2022. febr. 3. 11:33
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes.
2022. febr. 3. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!