Szoba kutya fajták?
Végülis minden kutya tartható házban de gondolom te kisebb testű kutyákra gondolsz akkor.
- bichon havanese
- malátai selyem kutya
- francia bulldog
- tacskó
- mopsz
- uszkár
- cavalier king spániel
- west white terrier
- pomerániai törpe spicc
- pudli
- si-cu
- Papillon
- Havannai pincs
- Pekingi palotakutya
- Törpe pinscher
- Corgi
Hát hirtelen ennyi jutott az eszembe , de van még egy utolsó tippem ha esetleg nem találod meg a számodra megfelelő tenyésztőt vagy fajtát , akkor esetleg fogadj örökbe menhelyről vagy fajta mentőktől. Remélem valamennyit tudtam segíteni :)
Itt például van sok.
De fontos kérdések vannak azért.Mennyire legyen energikus? Baj,ha vedlik? Szőre kozmetika igényes lehet?
A Papillon pl olyan társasági kutya amivel sokat kell mozogni,ameddig egy máltaival nem igazán.
Némelyik válaszoló úgy látom nem tudja mit jelent az hogy öleb.
Kistestű társkutyákra gondoltam, nem pitbullra meg dobermannra vagy más lakásban tartható kutyára.
#5,#6,#7 köszi.
Így már tudok válogatni, kört szűkíteni.
Elnézést, mert bunkónak hangzok, de Kedves Kérdező, azért alaposan olvass után a felsorolt fajtáknak! A tacsi, westie, sőt a yorkie is vadászkutya, a corgi terelő, az uszkár és a papillon vészesen tanulékony stb. Sajnos sok gazdit ismerek, aki csúnyán elrontotta a fajtaválasztást.
A "társasági kutyák" fajtacsoporttal már sokkal közelebb jársz, de itt láttam már meglepődött gazdit, hogy a francis bulldog úgy megy, mint akit puskából lőttek ki és mindent is akar csinálni: ismerkedni, feladatozni, akadálypályán rohanni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!