Némelyik wmber miért ekkora kretén?Kutyák fagynak meg éjjelente.
Figyelt kérdés
Jönnek azzal,hogy megszokta,meg hogy nagy testű,kint a helye.😡😡Hogy lehetne már a hideget megszokni?És attol hogy nagy testű egy kutya,még fázik.Pláne amilyiknek rövid a szőre és ráadásul meg van kötve.Háza normális egyiknek sincsen...stb.Szóval hogy lehet az,hogy embereket ennyire nem érdekli a saját állata?2022. jan. 10. 06:22
61/65 anonim válasza:
Nem értem miért hajléktalanokkal példálóztok egyfolytában. 99%-ban az ember azért lesz hajléktalan, mert valamit nagyon elbaszarintott az életében. VAgy nem tanult, vagy hozott egy rossz pénzügyi döntést, lusta dolgozni, vagy olyan életet él, hogy nem tud lakásban lakni.. Ezek mind olyan dolgok amit magának köszönhet, nem pedig más miatt került oda.
62/65 A kérdező kommentje:
Erről beszélek én is.Nem tudom hogy jöttek ide az emberek.Az megint egy más lapra tartozik!Azon kívül nem fogom a kutyáimat rosszul tartani,mert jaj szegény hajléktalanok.Mert lassan itt tartunk,hogy a kutyád milyen jogon él jol,mikor vannak hajlêktalanok.
2022. jan. 11. 11:03
63/65 anonim válasza:
Akik ilyeneket írnak, remélem nem adnak vacsorát a gyereküknek, mondván hogy "Afrikába' is éheznek". :D
64/65 anonim válasza:
Úgy jöttek ide az emberek, hogy mi sem költözünk vissza barlangba a lakásainkból, csak mert valamikor úgy élt az emberiség. A kutya sem választja önként a kényelmetlenebb életet, ha van lehetőség kényelmesebben élni. Ha egy kutya jól érzi magát az udvaron, nem fog bemenni a házba, de ha bent érzi magát jobban, és meg is adják neki a lehetőséget, akkor be fog menni, és nem marad kint az udvaron csak azért, mert az ősei nem éltek házakban, vagy mert a kóbor kutyák elvannak az utcán.
65/65 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó!
2022. jan. 11. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!