Némelyik wmber miért ekkora kretén?Kutyák fagynak meg éjjelente.
#32 vagyok
értem, tehát 40 éves vagy
azért írtam, hogy a kutyák nem fagynak meg, de emberekből rengeteg, mert ez így van
mindkettő probléma, de valahogy nem egy súlyban lévő probléma a 2
és időnként elmerengek ilyen kérdések hatására, hogy emberek mért foglalkoznak olyan dolgokkal, apróságokkal, amiktől 100x fajsúlyosabb problémák vannak ugyanazon a területen, amire egyszerűen emberek fittyet hánynak
hát igen, a prioritás
illetve régen sokkal hidegebbek voltak a telek, itt a globális felmelegedés...
Az nem tudom, hogy esetleg zavar-e, hogy Kazakhsztán teljes energiahasználatának 20%-át kripto bányászat adja, amit szén erőművekkel állítanak elő... mindezt néhány ember gazdagodásáért, előállított érték nélkül, viszont a környezetszennyezésbe mindannyian beledögölhetünk
esetleg az, hogy egy BP-München távon egy repülőgép 130 kg CO2-t bocsát ki?
illetve hogy telente rengetegen megfagynak, akár otthonukban, akár akiket utcára tettek, mint azt a rengeteg devizás embert
na, ők nem bírnák a -5-öt, de még a +5öt sem
kutyák? a településemen most este +1 celsius van, tökéletesen elvannak az udvaron
ez nem tudom mennyire zavar téged esetleg, így összevetve, összehasonlítva a dolgokat, és az a helyzet, hogy sokat nem tudunk tenni ellene, azon kívül, hogy a saját kutyáinkat jól tartjuk, és adakozunk, segítjük a rászorulókat
"Konkrétan az embertől függ az élete,akár egy csecsemőnek."
azért ez így ebbem a formában nem teljesen igaz, farkasok medvék stb. gond nélkül megélnek, még a kóborkutyák is
az, hogy hasonlítanának egy csecsemőhöz az életbenmaradási képességeikkel, azt cáfolom
#56 Ahogy nem fagytak meg még kutyák,úgy éhen sem pusztul egysem?😅😅😅🤦🤦🤦🤦🤦Akkor ezek szerint minden szuper!
Elárulom neked,ha kikötnek egy kutyát,vagy csak udvaron tartják,akkor nem az embertől függ az élete?😅😅😅Mit eszik szerinted?Madarat fog?Ha beteg,nem viszik dokihoz,kitől függ az élete?Baromságot ne írj már könyörgöm.Jösz itt a farkasokkal.Akkor menjél vadászni te is,mint az ősemberek.😅🤦Na most már legalább választ kaptam a kérdésemre.Össze foglalva..miért tartanak rossz körülmények között kutyákat.Válasz:mert az emberek primitívek és mert abban a hitben vannak,hogy ahogy a farkasok,úgy a kztyák sem halnak éhen.Jaa és nem tudnak megfagyni.😅😅😅Ez szuper!
"Egyáltalán nem zavar"
Nem zavar a környezetszennyezés, és hogy emberek az utcán, otthonukban megfagynak?
"Egy ember tegyen / tehet magáért"
Akik megfagynak, mit tehetnek magukért?
Akinek elveszik az otthonát, kilakoltatják, mit tehet?
Egyébként úgy általánosságban az az érzésem, hogy a kutyák több segítséget kapnak ez a rengeteg menhely által, mint az emberek.
Sőt, ezt ki merem jelenteni.
"Egyáltalán nem zavar"
Miért nem zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!