Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Némelyik wmber miért ekkora...

Némelyik wmber miért ekkora kretén?Kutyák fagynak meg éjjelente.

Figyelt kérdés
Jönnek azzal,hogy megszokta,meg hogy nagy testű,kint a helye.😡😡Hogy lehetne már a hideget megszokni?És attol hogy nagy testű egy kutya,még fázik.Pláne amilyiknek rövid a szőre és ráadásul meg van kötve.Háza normális egyiknek sincsen...stb.Szóval hogy lehet az,hogy embereket ennyire nem érdekli a saját állata?

2022. jan. 10. 06:22
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
77%
Ezt látták a szülőktől, így lettek nevelve. Szerintem is borzasztó hülye felfogás.
2022. jan. 10. 07:09
 2/65 anonim ***** válasza:
85%

Igazad van.

Jó lenne ha le lenne fektetve hogy milyen körülmények között lehet egy kutyát a kertben tartani.

Bármilyen kezdeményezést támogatok ami védi az állatokat.

2022. jan. 10. 07:17
 3/65 anonim ***** válasza:
84%
Az én kutyám télen bent van a házban. Én, mondjuk az őzeket is sajnálom.Biztos fáznak.
2022. jan. 10. 07:21
 4/65 anonim ***** válasza:
26%
Még nem hallottam megfagyott kutyáról. Ha nem agyon tenyésztett, nyáron lakásban tartott kutya, az nem fagy meg. Ha hideg van, bemegy a házába.A környékünkön mindenütt van kinti kutya, rövid és hosszú szőrű is és nem fagy meg egyik sem.
2022. jan. 10. 07:27
 5/65 anonim ***** válasza:
91%
Rövid szőrűt semmiképp sem tartanék kint ilyenkor, lehet nem vagy meg, de vacog, látszik, hogy fázik. Nagypapám a vizslát tartotta kint ilyenkor, aztán rávettük hogy engedje már be a kazánházba, mert szerencsétlen szétfagy. Komolyan nem értem az ilyen embereket…egy huskyt, kaukázusit vagy nagy bundás keveréket persze tartson kint az ember, ők kimondottan a hideget szeretik, de rövidszőrű esetén ezt állatkínzásnak minősíteném.
2022. jan. 10. 07:33
 6/65 anonim ***** válasza:
33%
Elarulom neked, regen falun mindenki kint tartotta a kutyajat, mégse fagytak meg. Akkoriban nem volt ez a majmolos, ivartalanitos, bent tartjuk morzsit es 20000 ftos tappal etetjuk divat.
2022. jan. 10. 07:37
 7/65 anonim ***** válasza:
65%

Régenmindenjobbvóóót, a kutya se fagyott meg, csak ez a rohadt modern világ! Igaz, hogy a kutya sz.rrá fagy, fázik, sz.r élete van, de jó az úgy falun, majd lesz másik. Prémiumtáp sem kell, hát megeszi az a moslékot is, ha elég éhes, minek flancolni!

Jézus, előző...

2022. jan. 10. 07:41
 8/65 anonim ***** válasza:
76%
#6 vannak területeken, amelyeken szerencsére pozitív irányba változik a világ. Ilyen a kutyatartás is és nem kéne visszasírni a régi szart.
2022. jan. 10. 07:47
 9/65 A kérdező kommentje:
#6 Inkább meg se szolaltál volna!Elárulom,hogy régen is fagytak meg állatok,még több,mivel hidegebb is volt,mint manapság.Csak nem hallotál rola.Nem volt,tv ,rádio.Elásták vittek másikat.Nagy dolog.Sok idiota úgy fogja fel,hogy csak egy állat.Azoknak is van érzésük és ők tudnak êhesek lenni,tudnak fázni stb.
2022. jan. 10. 07:49
 10/65 anonim ***** válasza:
65%

Egyfelől a vadállatok sem fagynak meg kutyaház nélkül sem.

Másfelől régen nem voltak rövid szőrű, kis/nagytestű kutyák, ami igen (vizsla, agár) az volt annyira "úri kutya" hogy be volt engedve, mert százszor nagyobb értéke volt, plusz munkakutya volt.

Az emberek ezt szokták meg, de sajnos a rövidszőrű, hideget nem tűrő fajták elterjedésével nem terjedt vele a tartásmód.

Ennek ellenére én sem hallottam még megfagyott kutyáról. Nyilván nem büszkélkedik vele senki sem, de kóbor kutyák sem kerülnek elő megfagyva. Érdekes.

2022. jan. 10. 08:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!