Tényleg állatkínzás kistestű kutyát panelban tartani?
Ha a te kutyád, akkor megfogod és elviszed. Ilyen egyszerű, nincs joga magánál tartani, az lopásnak minősül.
A kutyának tökmindegy, hogy lakásban vagy házban van, amíg minden nap eleget tud mozogni.
Az a véleményem, hogy anyukádnak megtetszett a kutyád és egy önző alak. Lesz.rja, hogy neked és a kutyádnak mi a jó.
Ilyen meg nincs, hogy nem adja vissza, fogod magad és elhozod.
Anyukád nagyon megszerette a kutyust és ilyen kitekert formában akarja tudomásodra juttatni, hogy azt szeretné, ha vele maradhatna.
Mennyi ideje van vele?
Ha valóban jól bánik vele és jól érzi magát nála a kutyus (és már hónapok óta ott van, tehát már az lett neki a normális), akkor elgondolkodnék, hogy ott hagyom és lesz másik állatom, vagy az eredeti terv szerint hazahozom, anyukámnak pedig segítek másik kutyát találni.
Szerintem nem kínzás a panelban tartás, ha a eleget van sétáltatva a kutya, sőtt sok esetben jobb is, mint mikor csak a kertbe van kirakva és nem mehet a házba, meg sétáltatva sincs.
Ha el akarod hozni, akkor fogd meg és hozd el, jogilag a tiéd a kutyus és amúgy meg mégis csak az anyádról van szó, nem hiszem, hogy valaki ilyenért beperli a saját lányát...
3 kistestű kutyám van panelban, láthatóan szenvednek :D egyik pont csivava
Ismerősöm kutyája kertes házban él, főleg kinti. Sose vitték sétálni. Kétlem, hogy jobb dolga lenne, mint enyémeknek, akiket hétvégente kirándulni viszek a közeli erdőbe, vagy kutyatársaikkal bandáznak a parkban. Nyaralónknál a szomszéd sem viszi soha ki a pulijait, mindig csak bámulnak ki a kapun. Na az szomorú látvány. (Naponta minimum 3x ki kell vinni sétálni a panelban tartott kutyákat)
9-es
Erről beszéltem én is.
26 négyzetméteren laktam 2 németjuhásszal, dolgoztam velük,ott is tudtam mozgatni őket, csak aludni voltak a lakásban, szabadnapokon is sokat sétáltunk, stb., mégis engem kiáltott ki a gyk népe állatkínzónak, mikor korábban leírtam egy kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!