Fog büntetést kapni az a tanár, aki kidobott egy tacskót az iskola kerítésén, úgy hogy eltört a lába?
Tele van vele a net kb...
Fog büntetést kapni? Nagyon úgy van beállítva, mintha a gyerekeket védte volna attól a szerencsételen "vértacskótól". Akkor meg önvedelemnek lesz beállítva.
Történt feljelentés? Ilyen tanárok tanítják a gyerekeket, na szép.
Minimum eltörném a tanár lábát is, rohadék.
Tele van vele a net kb...
hát én még semmit nem láttam belőle O_o
mar en is olvastam tobbszor, allitolag a 11 honapos 4kgos kutya combcsontja eltort es medencezuzodasa lett.
a tanarno aki ezt csinalta vele, allitolag fizeti a koltsegeket, de ami a fura, hogy az egyesulet egy hozzaszolasban azt irta, hogy a rendorseghez fordulnak, de aztan kesobb kiderult, hogy a rendorseg semmilyen bejelentest nem kapott ez ugyben. igy szerintem nem lesz belole semmi. ha jol tudom, a kutya most gyepmesterin van, majd keresnek neki gazdat ha meggyogyul.
Tenyleg nem hiszem, hogy kap valamit a tanarno ez ugyben. de ha valaki egy iskolauveget torne be.. na mindegy
Gondolom ez az az eset kettes, most kerestem rá én is.
Speciális iskola... Most komolyan, voltatok már speckó igényű tanintézményben? Ennél nagyobb „kár” is adódhatott volna. 1 az, hogy a fogyatékos gyerekek, nem éppen úgy bánnak az élőlényékkel/tárgyakkal, ahogy kellene, tehát a kutyában ennél komolyabb sérülés is keletkezhetett volna.
2, a kutya ismeretlen, attól még hogy nem mutatja az agresszió jelét, ugyanúgy belekaphat a gyerekbe (akár játékból, akár ijedtében stb...) Nem beszélve arról, hogy betegséget is hordozhat, persze a vérvizsgálati eredményeit nem fogják közzétenni.
Komolyan, ha vmi bajt okozott vna a kutya, akkor a tanárnőt perelik be és kövezik szét.
Szörnyű ez a mentalitás is, ami az itteni elfogult kommenteket és az fb-s véleményeket is tükrözi, ráadásul ki a nagyvilágba... Na ez undorító és elszomorító.
#4:
Ha másoknak rosszat kívánsz, az általában visszafele szokott elsülni, de csak átkozódjál, egybites agyú állatvédő.
#5. Persze, ha a kutya megharapott volna valakit, a tanárnőt szidnák, de ez akkor sem mentség, hogy megfogja a kutyát és átdobja a kerítésen. Egy 4 kg-os kutyárol van szó. Meg lehet fogni és kitenni a kapun, nem kell dobálni. Bár amit olvastam a neten, ott irták, hogy a kutya még az után is csóválta a farkát, miután a lábát eltörték, tehát agresszivitást nem mutatott. Teljesen feleslegesnek érzem, hogy a kapu tetején dobják át a kutyát. De persze ez csak a saját véleményem, nem muszáj vele egyetérteni.
#3-as voltam.
Minden esetben szerencsétlen tanár lenne szidva.Ha megharap valakit a kutya miért nem tette ki,ha kitette miért így.
Így esett.Az is lehet,hogy eleve valami szaporítós beteg kutya volt,és egy sima leeséstől is eltört volna..
De kifizeti a költségeket,rendbe szedik a kutyát,nem tudom mit kell annyit pattogni rajta.
Gondolom mert kutya.Ha gyereket dobott volna így ki szarna bele mindenki,főleg hogy ott beteg gyerekek vannak.
"Ilyen tanárok tanítják a gyerekeket, na szép.
Minimum eltörném a tanár lábát is, rohadék."
Ilyen szülők gyerekei járnak iskolába, na szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!