Hogy tudnám megoldani egy kutyával hogy egész nap ne unja szét magát? Reggel 7től délután fél 5ig? (Iskola)
Gondolom a kérdező amiatt kérdezi, mert hétfőtől megint indul az iskola és a kutyus elszokott tőle, hogy nincs vele egész nap valaki.
Kérdés az, hogy házban tartod, vagy kertben? Ha házban... Az neccesebb. Nálunk van egy nagyobb helyiség, az kutyus biztossá van téve és teli vanneki játékokkal, mi ott szoktuk tartani, ha hosszabb időre elmegyünk otthonról.
A kertben lehet több érdekességet találna, amivel leköti magát. Mondjuk ás neked egy medencének való lyukat :D
Szerintem ha a kutya hozzá volt szokva hogy egyedül hagyod pár nap alatt megszokja.
Viszont ha kölyök, most került hozzátok ott nehezebb dolgod lesz.
A felnőtt kutyás gazdik, főleg a panelosok, reggel leviszik fél-1óra játékra, szaladgálásra és a kutya alszik amíg hazaérnek munkából.
Nekünk egy öreg kutyusunk van, ő végig alussza ameddig suliba vagyok.
Ami 06:30-tól 16:00-ig is tart + tanulás, azt is megvárja.
(Nyilván kertes ház, hogy pisilni tudjon.)
Ugy, hogy reggel kifarasztod, elviszed setalni, tanitod. Nekunk a reggeli seta (es tanitas) is pont emiatt 1 oras, de tudtam, hogy energikusabb kutyat vallalok be, szoval ezzel jar. De igy legalabb nyugton van delutanig, egy hangja sincs :)
Egyebkent tudtad mar egy ideje, hogy kezdodik a suli, nem? Mert fokozatosan kellett volna szoktatni az egyedullethez. Keszulj fel igy a legrosszabbra, szomszedok lehet nem fognak szeretni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!