A petvetdata miért nem mutatja a gazdi minden rögzített adatát chip ellenőrzéskor? Miért kell a részletek ellenőrzéséhez állatorvos?
Figyelt kérdés
Én annyit látok, hogy "Az Ön állatának adatlapján a következő e-mail cím szerepel: (és a telefonszámom 06 nélkül)". Így nem tudom, hogy a többi adat helyes-e. Nem értem, betekintő (nem szerkeszthető) módban miért nem nézhetem meg gazdiként.2021. dec. 25. 10:12
11/16 A kérdező kommentje:
Így, hogy a gazdi nem tudja ellenőrizni, nem érzem jogosnak, ha a gazdit teszik felelőssé, ha nem jók az adatok, vagy nincs regisztrálva. Egyébként elég hülyén van megoldva az is, hogy a számom látszik, a nyilvános keresésnél a saját állatom ellenőrzését kell kiválasztani, akkor az oldal tetejére zöld boxban kidobja apró betűvel, de ennél a funkciónál az állat adatai nem jönnek le. Nem felhasználóbarát.
2021. dec. 25. 13:49
13/16 anonim válasza:
"Így, hogy a gazdi nem tudja ellenőrizni, nem érzem jogosnak, ha a gazdit teszik felelőssé, ha nem jók az adatok, vagy nincs regisztrálva."
Simán tudod ellenőrizni, hogy be van-e regisztrálva. Az adatokban meg ha nem vagy biztos, meg tudod kérni az állatorvost, hogy egyeztessétek le. Ez neked miért nem elég?
Te mindent látni akarsz. Én meg nem akarom, hogy ha valaki ellopja a kutyámat, megkapja mellé a pontos címemet is.
14/16 A kérdező kommentje:
Én a SAJÁT adataimat akarom látni, és nem foglalni azzal a rendelési időt, meg amúgy is sokat várakozni, hogy megtudjam, jól lett-e rögzítve. Mellesleg az állatmentőknek is segítene.
2021. dec. 25. 17:38
15/16 anonim válasza:
Maga a kérdés is ostobaság. Chip olvasót az vesz, aki akar. De mások adatait lekérni, nyilvánosan kiadni nem törvényes!
16/16 anonim válasza:
Állatmentők, menhelyek vannak olyan jó kapcsolatban a dokikkal, hogy elérhetőséget adjanak a rendszerhez vagy mikor hívják őket, megmondják az adatokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!