A petvetdata miért nem mutatja a gazdi minden rögzített adatát chip ellenőrzéskor? Miért kell a részletek ellenőrzéséhez állatorvos?
#5: Persze. De ha megszökik, és megtalálják, leolvassák a chipet. Akkor valóban, jobb lenne, ha az állatmentő rögtön látna telefonszámot (fogalmam sincs, mit lát).
De ha ellopják, akkor biztos, hogy azt akarod, hogy a tolvaj minden adatodat lássa?
Azért azt, hogy be van-e regisztrálva, tudod ellenőrizni. Ha változik valami az adatodban, cím, vagy telefon, azt is az állatorvosoddal viteted be a rendszerbe. Ha nem vagy benne biztos, hogy egy változásról szóltál-e, simán megkéred az állatorvost, nézze meg, mi van hozzá beírva.
Mint írtam, ennek, amit szeretnél, költsége van. Így sok a chip nélküli kutya. Ha emiatt duplája/triplája lenne a chipeztetés költsége, még többen nem tetetnének bele chipet.
Egyetlen hiányosságot látok csak, hogy az állatmentők csak állatorvos segítségével tudják hazajuttatni az állatot (bár azt írod, a telefonszámod látszik, amikor én utoljára néztem, nem látszott).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!