Harapos kiskutya? Mit csináljak ha folyamatosan harap a kiskutyam? Nem tudom egyszerűen leallitani, es eléggé nagy fajdalmakat tud okozni. Ez nem fog örökké tartani ugye? és nem jelenti azt hogy agresszív lesz?
Kicsit megrángatod a grabancát és otthagyod. Egy-két alkalom elég. (de azért legyen erő és határozottság!)
Esetleg probléma lehet, hogy morog, ha a kajája felé nyúlsz. Na, azt nem szabad hagyni. Akkor viszont tépd meg istenigazából. És vedd el a kaját. (nem írtad, milyen fajta, mekkora, de nyilván a mérethez kell igazítani az erőd) Én bullmasztiffnál, cane corsónál, amstaffnál alkalmaztam, tehát nem kellett finomkodni. EGYSZER kellett megtennem és kész.
Állatkínzó vagyok? A leggyorsabb, leghatékonyabb módszer, és ért belőle, hisz az anyja is így "büntette".
Nem szabad a kutyát zavarni az evésben? Jó, csak nehogy egyszer hirtelen ki kelljen kapni vmi veszélyeset a tányérjából.
Kutyaiskola nélkül is megy, csak ne feledd, hogy kutya, nem embergyerek.
Nekem a bullmasztiff volt az első, fogalmam sem volt semmiről. Kutyaiskolába már csak felnőttként vittem. Ajándékba kaptam, nem én vettem felelőtlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!