Nem lehetne valahogy megakadályozni, hogy kutyákat házikedvencnek tartsanak az emberek?
Oho... megérkezett a kutya gyűlölő.
Jó sokáig nem voltál itt az oldalon. Mi történt? Hol jártál?
Nos, úgy keni a bundájára a szart, hogy kinyalja a seggét, és szépen végig az egész testét. Így mosakszik. Vagy ti mit gondoltok? A vègbélnyàsa, amin kijön a kaki, az steril, ès nem maradnak ott fekáliadarabok? Dehogynem. Ettol fuggetlenul, engem pont nem èrdekel, h ki tart macskàt, èn nem tartanèk, de ez az èn dolgom.
Viszont szàmomra sokkal tisztább a kutyàm, amelyikröl tudom pontosan, hol hár, mit csinàl, nem nyaja a seggèt ès utàna a teljes testènek a felületèt fekáliàs nyelvvel.
88: Szerinted a kutyád miben mászkál az utcán/udvaron? Szarban, hugyban, aztán engeded fel az ágyra. Vagy tán kis cipőt adsz rá, amit aztán levesz a lakásban/házban? Nyalogatja a pötsét, nuniját, utána meg adja neked a puszit.. milyen higiénikus. De buta vagyok, tudom, az ő nyáluk antibakteriális. :D
Lehetne itt nyomatni mindkét oldalról, de tök fölösleges.. ezer és egy dolgot fel tudnék még sorolni, ami miatt a kutya sem olyan higiénikus és tiszta, amit itt annyira szajkóztok. Te nem érzed, de aki nem kutyával él együtt az érzi, hogy igen is büdös a kutya, bármennyire meg akarsz győzni, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!